Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΟΛΑ τα λεφτά ο χοιροβοσκός Πολάκης κατά Βενιζέλου: Άντε σαλπαρισμένε, έχεις και «*αποψάρα»


Λίγο οι πρόσφατες αποκαλύψεις περί δωρεάν νοσηλείας συγγενών μίας σειράς πολιτικών στο «Ερ. Ντυνάν», λίγο οι χθεσινές «βολές» του Ευάγγελου Βενιζέλου στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δεν ήθελε πολύ ο Παύλος Πολάκης.   Με ανάρτησή του στο facebook...
ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στρέφεται κατά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των πεπραγμένων της κυβέρνησης.  Αφού λοιπόν του προσάπτει τις δωρεάν νοσηλείες του πατέρα και της πεθεράς του, συνεχίζει με τα πεπραγμένα του, με προεξάρχον το PSI και στο τέλος τον… προτρέπει να κρυφτεί σε καμία τρύπα.
Παυλος Πολακης
πριν από 21 ώρες
Πλήρωσε τα νοσηλεία του πατέρα σου και της πεθεράς σου στο Ντυνάν ,κάνε χαρακίρι για αυτά που έκανες με το PSI την Αγροτικη Τραπεζα και το Λαυρεντιάδη και ΜΕΤΑ θα ξαναπείς "σχέδιο " για το κέντρο ,για τη χώρα ,για τον πλανήτη για το γαλαξία !!!
Άντε σαλπαρισμενε , έχεις και "αποψαρα " και πρέπει να την πεις κιόλας .Τελειωσατε ανεπιστρεπτί και δια παντός .Αει κρύψου σε καμία τρύπα !!!
Όπως αναλυτικά αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ: «Είμαστε έτοιμοι να συμπράξουμε σε μια αξιόπιστη κυβερνητική λύση που αποδέχεται τη δική μας στρατηγική αντίληψη, τον
THEFAQ.GR
1,2 χιλ.
157
205
Η μη τεκμηριωμένη λογικά ή επιστημονικά άποψη που, ωστόσο, διατυπώνεται με το στόμφο και τη σιγουριά σαν να πρόκειται για γερά θεμελιωμένη θέση. Συχνά η αποψάρα αναλύεται με δασκαλίστικο ύφος και ολοκληρώνεται με μορφασμούς αυταρέσκειας.
1) - Να ξέρεις η οικονομική κρίση είναι ένα σχέδιο των νεφελίμ και του κοινού της σιών χρόνια τώρα!
- Ναι την έχω ακούσει και αυτή την αποψάρα..
2) -Θα βγούμε σήμερα με τον Άλκη;
-Ρε φίλε άμα βγούμε με αυτόν θα μας ζαλίσει τα αρχίδια με τις αποψάρες του..
Ορισμένες φορές ο όρος διατυπώνεται τίμια, για να αναδείξει ο συνομιλητής το περιορισμένο εύρος γνώσεών του και άρα και το πιθανόν μη θεμελιωμένο της άποψής του.
- Μπορείς να μου εξηγήσεις τη γίνεται ακριβώς με τα κρατικά ομόλογα;
- Επειδή δεν το έχω ψάξει καλά το ζήτημα θα σου πω την αποψάρα μου μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive