Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

"ΠΟΛΙΤΙΚΟ ... ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ". ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ: Πολάκης: Γιατί δεν θα γίνουμε Σοβιετία, πώς θα μας σώσει ο Άδωνις - «Με βλέπει στον ύπνο του», απαντά ο Γεωργιάδης


Μπορει να λείπει ο άρτος, αλλά έχουμε μπόλικο θέαμα. Οι ΔΩΡΕΑΝ "παραστάσεις" μέσω διδυκτίου συνεχίζονται. Νέο δροσερό θεατρικό επεισόδιο στην κόντρα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Αφορμή αποτέλεσε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook...
με την οποία απαντούσε στον Ευάγγελο Βενιζέλο που είχε πει ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει Κολομβία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τότε παρουσίασε τον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Παππά ως κατακτητές του διαστήματος, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Όχι Κολομβία, ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου».



Τα ξημερώματα, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με ένα... έργο τέχνης εμπνευσμένο από τη θεματολογία «Αγγελοι και δαίμονες». Σε ρόλο αγγέλου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος καρφώνει με τη λόγχη του τον «δαίμονα», Παύλο Πολάκη.

Το έργο τιτλοφορείται «Η κατάλυσις των Σοβιέτ» και συνοδεύεται από σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο οποίος αναφέρει:

«Φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ !!!
Κατήλθε Άγγελος εξ' ουρανού ..
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑ !!!!!
(Γελάω απ' το μεσημέρι...)»




Γεωργιάδης: Με βλέπει στον ύπνο του, δεν εξηγείται αλλιώς

Μέσα από τα social media απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Λοιπόν ο Πολάκης με βλέπει στον ύπνο του κάθε βράδυ, δεν εξηγείται αλλιώς".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive