Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ; Βγήκε από το ψυχιατρείο ενω είχε κάνει φόνο και δολοφόνησε άγρια ΚΑΙ τη 2η σύντροφό του. Σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε η άτυχη γυναίκα στο Περιστέρι

Βγήκε από το ψυχιατρείο και δολοφόνησε άγρια τη σύντροφό τουΜια υπόθεση θρίλερ εκτυλίσσεται μετά τον εντοπισμό μιας άγρια δολοφονημένης γυναίκας στο Περιστέρι. Την άτυχη γυναίκα έσφαξε ο ίδιος της ο σύντροφος, ο οποίος το ομολόγησε στον ψυχίατρό, για να σημάνει στη συνέχεια συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 45χρονος δράστης είχε παρόμοιο παρελθόν, αφού πριν από χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του....

Ο ιατροδικαστής που μετέβη στο σπίτι όπου βρέθηκε η δολοφονημένη γυναίκα έκανε λόγο για τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι, ενώ σημείωσε πως βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μέσα στην κουζίνα. Από την ακαμψία καταλαβαίνουν ότι πρέπει να είναι 20-22 ώρες δολοφονημένης, όπως σημείωσε σε δημοσιογράφους.
IMG_8642
Ο άνδρας πρωί πήγε στον ψυχίατρό του, στον οποίο είπε πως σκότωσε την 51χρονη γυναίκα. Ο γιατρός ενημέρωσε τις Αρχές και ο καθ’ ομολογία δράστης γνωστοποίησε τη διεύθυνση του σπιτιού. Αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα της οδού Παραμυθιάς στο Περιστέρι ανακάλυψαν τη σορό της γυναίκας.
IMG_8666
Ο 45χρονος συνελήφθη χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
Ο 45χρονος δράστης του εγκλήματος έχει παρόμοιο παρελθόν, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία. Πριν από περίπου 10 χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.
IMG_8667
Μια γυναίκα που μένει δίπλα στο σπίτι του άντρα μίλησε αναφέροντας τα εξής: «Εγώ μένω εδώ 19 χρόνια. Με τον άντρα που συνελήφθη λέγαμε ένα γεια. Γνώριζα ότι είχε προβλήματα ψυχολογικά. Επίσης, πριν από έξι χρόνια, γύρω στις 24 Ιουλίου, είχε κάνει ένα παρόμοιο έγκλημα στο Λουτράκι στο εξοχικό του.
Είχε σφάξει μία κυρία, δεν ξέρω με πόσες μαχαιριές, τον έπιασαν, μπήκε μέσα… μετά όμως έμαθα ότι τον παρακολουθούσε ψυχίατρος στο Δρομοκαΐτειο και κάποιο διάστημα τον είδα ελεύθερο. Εξεπλάγην βέβαια και έμαθα ότι θα βγαίνει το πρωί και απλά το βράδυ θα είναι υποχρεωμένος να μπαίνει μέσα.
7y1ef0xa
Εγώ τύχαινε δυο τρεις φορές να τον έχω δει όταν ξεκλείδωνα να μπω μέσα στο σπίτι μου, έμπαινε και εκείνος στο δικό του δίπλα, ένα γεια… Μία δύο φορές είχα ακούσει φωνές, τίποτα άλλο όμως… Τη γυναίκα αυτή δεν την είδα ποτέ».
Η ίδια δήλωσε ακόμη πως δεν άκουσε τίποτα όσον αφορά το έγκλημα. «Απλά κατέβηκα κάποια στιγμή κάτω και είδα περιπολικά. Εκείνη τη στιγμή κάτι σαν να ένιωσα ότι κάτι πρέπει να έχει γίνει».
eakoper2
«Ήταν μοναχικός τύπος, κλειστός», ανέφερε περιγράφοντας τον κατηγορούμενο.
eakoper1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive