Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΔΕΙΤΕ πως έγινε η δολοφονία του 59χρονου - Μαφιόζικη εκτέλεση με 4 σφαίρες. (φωτό, βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε πλήρη θέα η δολοφονία του 59χρονου - Μαφιόζικη εκτέλεση με 4 σφαίρες (upd) (φωτό, βίντεο)Μυστήριο αποτελεί ο θάνατος ενός άνδρα που βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρός στην περιοχή του Γέρακα Αττικής.  Το αυτοκίνητο βρέθηκε στη συμβολή των οδών Μαραθώνος και Σπάτων.  Το θύμα φέρει τραύμα στο κεφάλι και ήδη στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής καθώς και ιατροδικαστής....
 Τέσσερις σφαίρες, στο κεφάλι και στην ωμοπλάτη, φέρει σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μετά το μεσημέρι μέσα στο αυτοκίνητο του στον Γέρακα.

Η αστυνομία έως αυτή τη στιγμή εξετάζει δύο βασικά σενάρια: Το πρώτο η δολοφονία του 59χρονου να μην έχει καμία σχέση με την υπόθεση για την οποία βαρύνεται ο γιος του, αλλά να σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών, όπως και η δολοφονία Γαλαζούλα. Το δεύτερο σενάριο είναι αυτό της αντεκδίκησης.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός άνδρας φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο. Ωστόσο, η αστυνομία δεν βρήκε όπλο μέσα στο αυτοκίνητο, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για δολοφονία.
Ωστόσο, αυτό που περιπλέκει το μυστήριο, είναι το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι ο πατέρας  23χρονου, ο οποίος έχει προφυλακισθεί κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 20χρονου Θεόδωρου Γαλαζούλα, στην Πεντέλη, πέρσι τον Μάιο.
Το ιστορικό της δολοφονίας
Η δολοφονία του Θοδωρή Γαλαζούλα εξιχνιάσθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Ο 20χρονος φοιτητής που είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου σε δασική έκταση στην Πεντέλη. Ο 23χρονος, σήμερα, γιος του ανθρώπου που βρέθηκε νωρίτερα δολοφονημένος στο Γέρακα, είχε προσαχθεί ως ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα ομολόγησε την πράξη του.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα.
Οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στο πρόσωπο του δράστη εδώ και ημέρες μετά από την έρευνα που ακολούθησε τον εντοπισμό της σορού του άτυχου Θοδωρή και τον είχαν εντοπίσει να κινείται με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Γέρακα.
Ο νεαρός, όμως, όταν τους αντιλήφθηκε αρχικά τους επιτέθηκε με το αυτοκίνητό προσπαθώντας να εμβολίσει το περιπολικό - χωρίς επιτυχία - αλλά μετά από καταδίωξη συνελήφθη.
Στο αυτοκίνητο του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι ενώ στο σπίτι του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο kalashnikov τύπου ρέπλικα.
Τι προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση
Ήταν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου όταν ο 59χρονος άνδρας πάρκαρε το αυτοκίνητό του κοντά στη συμβολή των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων, στο ύψος του Γέρακα, για να περάσει απέναντι όπου βρισκόταν μαγαζί όπου ήθελε να ψωνίσει.
Επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό του, ο δολοφόνος είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Τον εκτέλεσε την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο με τέσσερις σφαίρες. Δυο βρήκαν τον άτυχο 59χρονο άνδρα στο κεφάλι και άλλες δυο στον ώμο, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ενώ όλα έγιναν στις 12:00 το μεσημέρι, ώρα αιχμής και μάλιστα έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής, κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα και χρειάστηκε να περάσουν 3,5 ώρες έως ότου ένας περαστικός δεί το πτώμα του άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο και καλέσει την αστυνομία.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο βρήκαν το αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή και το air condition αλλά δεν βρήκαν ούτε το όπλο του εγκλήματος αλλά ούτε και τους κάλυκες από το πυροβόλο όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία!
Εκτιμάται από την αστυνομία ότι ο δράστης της άγριας δολοφονίας ήταν πεζός όταν πλησίασε το θύμα του για να το εκτελέσει. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κάτοικος της περιοχής.
Τραγική φιγούρα η σύζυγος του θύματος. Ειδοποιήθηκε από την αστυνομία και βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του συζύγου της. Με δάκρυα στα μάτια δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Λίγο μετά, έφυγε για να επισκεφτεί στη φυλακή τον γιό της και να του πει για το θάνατο του πατέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive