Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ 38 ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ



Μυστήριο με πτώμα άντρα στον Υμηττό. Η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση. Ποιος εικάζεται ότι μπορεί να είναι ο νεκρός. 
Αποτέλεσμα εικόνας για 38χρονο εξαφανισμένο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, Αντώνη Δημοτάκη
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά από την ανακάλυψη ενός πτώματος στον Υμηττό από περιπατητές. Το συγκεκριμένο μακάβριο εύρημα θα δώσει απαντήσεις σε ένα θρίλερ εξαφάνισης με αναπάντητα ερωτηματικά....
 Το χρονικό   Περίπου μισή ώρα μετά τις δυο το μεσημέρι περπατητές εντόπισαν κοντά σε δασικό μέρος στην περιοχή της «Κυρά Ελένης» στην Καισαριανή, την σορό ενός άντρα σε πολύ προχωρημένη σήψη και δίπλα του ένα πιστόλι.  Ενημέρωσαν αμέσως κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία. Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.  
Article Image

Αρχικά ο εκτιμήσεις είναι δύσκολο να δοθούν λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης της σορού αλλά εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τα μέχρι τώρα στοιχεία να πρόκειται για τον 38χρονο εξαφανισμένο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, Αντώνη Δημοτάκη ο οποίος εξαφανίστηκε στα τέλη Απριλίου όταν έφυγε από το σπίτι του και πήρε μαζί του μόνο το όπλο του.  
Αποτέλεσμα εικόνας για 38χρονο εξαφανισμένο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, Αντώνη Δημοτάκη
Για αρχή φως στην έρευνα θα ρίξει η διασταύρωση του σειριακού αριθμού του πιστολιού που βρέθηκε δίπλα στην σορό, μήπως προκύπτει ότι όντως είναι το όπλο του εξαφανισμένου αστυνομικού και βεβαίως πέρα από την αναγνώριση ρούχων κλπ. από τους οικείους του είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστεί και ταυτοποίηση DNA.  Υπενθυμίζεται πως στην ευρύτερη περιοχή του δάσους του Υμηττού σε Καισαριανή και Βύρωνα, ο αστυνομικός συνήθιζε να τρέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive