Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ανεξέλεγκτο φέρι μποτ στο Ρίο: Κόπηκαν οι κάβοι του – Παρέσυρε 15 σκάφη - ΦΩΤΟ

Ανεξέλεγκτο φέρι μποτ στο Ρίο: Κόπηκαν οι κάβοι του – Παρέσυρε 15 σκάφη - ΦΩΤΟ
Συνεχίζονται τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες. Οι κάβοι του "Νικόλαος Α" έσπασαν και το φέρι μποτ άρχισε να κινείται προς τα δυτικά παρασύροντας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Κινήθηκε για περίπου 500 μέτρα με αποτέλεσμα να παρασύρει περίπου 15 σκάφη....
Κάποια τα έβγαλε στην στεριά, ενώ δύο μικρότερα βυθίστηκαν. Το φέρι μποτ που ήταν αγκυροβολημένο κοντά στις εγκαταστάσεις του Τιτάνα στο Ρίο, ακινητοποιήθηκε τελικά ακριβώς απέναντι από ένα εστιατόριο και μάλιστα σε παράλληλη, προς την ακτογραμμή, θέση. Ιδιοκτήτες σκαφών βρέθηκαν στο σημείο και προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια, κάτω από αντίξοες συνθήκες να βγάλουν τα σκάφη τους έξω. Πολλά από αυτά είχαν υποστεί ζημιές. Μέλη του πληρώματος του πλοίου μπήκαν μέσα για να δουν τι συμβαίνει. Ευτυχώς η ζημιά ήταν πολύ μικρότερη από αυτήν που θα μπορούσε να γίνει και για καλή τύχη όλων ακινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα.
Πηγή:patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive