Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Και όμως είναι γεγονός: Strip show σε φυλακή. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Στην εν λόγω φυλακή είναι έγκλειστοι μερικοί από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους και βιαστές της Ν. Αφρικής. "Δεν ήταν σχεδιασμένο να μπουν stripers", δήλωσε ο επικεφαλής της αρμόδιας υπηρεσίας....
Σάλος έχει προκληθεί στη Νότια Αφρική μετά την ανάρτηση φωτογραφιών στο διαδίκτυο, οι οποίες δείχνουν κρατούμενους σε φυλακή της χώρας να απολαμβάνουν strip show.
AdTech Ad

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε φυλακή του Γιοχάνεσμπουργκ, που είναι γνωστή ως Sun City και στην οποία είναι έγκλειστοι μερικοί από τους επικίνδυνους βιαστές και δολοφόνους.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από τον χρήστη του facebook Charles Martin στο γκρουπ Durban Crime N All και δείχνουν τρεις "ελαφρώς" ντυμένες γυναίκες με μπότες ως το γόνατο να χορεύουν και να αγκαλιάζουν κρατούμενους. Όπως είπε ο Martin στο Russia Today, έλαβε τις εικόνες σε ιδιωτικό μήνυμα.
 
Το περιστατικό επιβεβαίωσαν οι αρχές της Ν. Αφρικής κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν την Δευτέρα.
Το strip show πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός προγράμματος που αποσκοπεί στην αποκατάσταση των κρατουμένων, ωστόσο οι υπάλληλοι του σωφρονιστικού ιδρύματος εξεπλάγησαν όταν οι γυναίκες εμφανίστηκαν με την προαναφερόμενη ενδυμασία.
"Δεν ήταν σχεδιασμένο να μπουν stripers στις εγκαταστάσεις. Ήταν απαράδεκτο και δεν το ανεχόμαστε. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι με βάση την ενημέρωση που έχουμε, δεν ξοδεύτηκαν χρήματα των φορολογουμένων γι' αυτή την "ψυχαγωγική" εκδήλωση", δήλωσε ο επίτροπος των Εθνικών Σωφρονιστικών Υπηρεσιών. Επεσήμανε, επίσης, ότι 13 υπάλληλοι της εν λόγω φυλακής τέθηκαν σε αργία.
Πηγή: Russia Today

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive