Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ! Μέι: «Μαζί θα πάμε σε Brexit…» – Ποια είναι η νέα κυβερνητική εταίρος (ΦΩΤΟ)

mei
Η συμφωνία της Μέι με το ιρλανδικό κόμμα DUP κατέστη δυνατή μετά από ολονύκτιες διαβουλεύσεις. Τελικά, η ηγέτιδα του DUP Arlene Foster συμφώνησε να γίνει ο κυβερνητικός εταίρος της Μέι η οποία δεν κατόρθωσε να πάρει την αυτοδυναμία στις εκλογές της περασμένης Πέμπτης. Ετσι...
οι δύο σιδηρές κυρίες, θα οδηγήσουν από κοινού τη χώρα στο Brexit.
Η Αρλίν Φόστερ, δήλωσε ότι είναι «απόλυτα ικανοποιημένη» από τις εξελίξεις.
Η συγκυβερνήτρια της Βρετανίας, διετέλεσε υπουργός Περιβάλλοντος και υπουργός Εμπορίου, Επενδύσεων, Οικονομικών και Δημοσίου Τομέα στην Βόρεια Ιρλανδία, έγινε 2 φορές μεταβατική πρωθυπουργός και πια, το 2016, έγινε Πρωθυπουργός της Βόρειας Ιρλανδίας, μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.
Ο πατέρας της δολοφονήθηκε από τον IRA όταν εκείνη ήταν μόλις 8 ετών, ενώ στα 16 της υπήρξε θύμα του IRA και η ίδια, όταν εκείνος επιτέθηκε με βόμβα στο σχολικό που επέβαινε.
Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.
Παρά το «αίσιο τέλος» του ζητήματος για τη Μέι, η πλειοψηφία είναι πολύ μικρή για να μπορέσει να εξασφαλιστεί η προεκλογική «σταθερότητα κι ασφάλεια» που διατυμπάνιζε η Βρετανίδα Πρωθυπουργός, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.
mei_fosterμει3μει4μει5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive