Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Βίντεο ντοκουμέντο: Στον σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη

Βίντεο ντοκουμέντο: Στον σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη
Βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού των Βρυξελλών, μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την μικρής ισχύος έκρηξη που προκάλεσε δράστης ο οποίος σκόπευε να τινάξει στον αέρα τον σταθμό, δημοσιεύoυνει η ιταλική Corriere della Sera και η βρετανική Daily Mail. Στο βίντεο...
διακρίνουμε τον καπνό που προκάλεσε η έκρηξη, καθώς και τον κόσμο που κυκλοφορεί, αφού η αστυνομία δεν είχε προλάβει ακόμη να εκκενώσει τον σταθμό.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο δράστης είναι νεκρός, αν και δεν το έχουν επιβεβαιώσει επισήμως οι βελγικές αρχές.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο δράστης φορούσε γιλέκο ή ζώνη με εκρηκτικά.
Αυτό που φαίνεται πως αποσόβησε την τραγωδία, είναι το γεγονός ότι ο πυροκροτητής έπαθε εμπλοκή με αποτέλεσμα να μην πυροδοτηθούν τα εκρηκτικά.
Τον επίδοξο μακελάρη πυροβόλησαν -και σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, σκότωσαν- στρατιώτες που περιπολούσαν στον σταθμό εκείνη την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive