Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ δεν ήταν ΜΟΝΟ το ροζουλί ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ Η ΝΔούλα ηταν ΠΑΡΟΥΣΑ στην παρέλαση του Υπερήφανου Πρωκτού….

Και όμως ΚΑΙ η ΝΔ εκπροσωπήθηκε στο “Pride” των πούστηδων το περασμένο Σάββατο, άσχετα αν δεν το προπαγάνδισε επαρκώς, κρίνοντας προφανώς ότι σε περίπτωση δημοσιοποίησής της θα είχε πολύ περισσότερα να χάσει απ΄αυτά που θα κέρδιζε. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει επί του θέματος... η “Δημοκρατία”:  «Και η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπήθηκε στο Athens Gay Pride που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Σύνταγμα. Ήταν εκεί ο γραμματέας Πληθυσμιακών Ομάδων Γιώργος Σταμάτης».


Έστω και με «συμβολική» παρουσία η φιλελεύθερη ΝΔ νομιμοποίησε ηθικά και πολιτικά τα «πανηγύρια» του περασμένου Σαββάτου, προσθέτοντας μια ακόμη θλιβερή σελίδα στην αποδομητική, εθνομηδενιστική και κοσμοπολίτικη διαδρομή της, μετά την αντιρατσιστικό νόμο, το τζαμί στον Βοτανικό και το σύμφωνο συμβίωσης.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ….κοροιδεύουν τους πατριώτες έλληνες, τους κλέβουν την ψήφο και στην συνέχεια την μετατρέπουν σε αριστερή πολιτική και εθνομειοδοσία

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…
ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Βασίλης Κικίλιας: Η ΝΔ εκπροσωπήθηκε στο Gay Pride


«Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι προσωπική υπόθεση και δικαίωμα του κάθε πολίτη», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τη διεξαγωγή του «Gay Pride» το περασμένο Σάββατο στο Σύνταγμα.

Όπως είπε η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπήθηκε στο «Gay Pride» από τον γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων του κόμματος, Γιώργο Σταμάτη και την αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου, Κύρα Κάπη.

Με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχη Παιδείας του κόμματος, Θεόδωρο Φορτσάκη, ο οποίος την Τρίτη ανέφερε ότι  η παρουσία αστυνομικών εκεί είναι δείγμα διάλυσης της αστυνομίας, ο κ Κικίλιας τόνισε ότι ΝΔ θεωρεί ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι προσωπική υπόθεση και δικαίωμα του κάθε πολίτη.


Πηγή

4 σχόλια:

  1. Άρα κατά την ψωφοδεή ΝΔούλα και η παιδεραστία η κτηνοβασία κλπ είναι αποδεκτή ως σεξουαλικός προσανατολισμός και δεν μας αφορά σαν σύνολο. Φαίνεται γι αυτό δεν απομάκρυναν τον Γεωργιάδη, όχι τον Αδωνη, τον άλλον που έχει θέμα με τα δικαστήρια στην Μολδαβία αν δεν κάνω λάθος, για παιδεραστία. ΜΑΎΡΟ στους απατεώνες ανθέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ... Η ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΠΛΟ , ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΟΝΤΟΡΑΚΗ...

    ΗΤΑΝ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κολαούζος των Γερμανικών και Μιζοτακικών συμφερόντων στην Ελλάδα, έχει παρελθόν.

      «Τολμάς να ζεις, ν’ αντικρίζεις το φως του ήλιου και να έρχεσαι στην Αγορά Ζωντανό μνημείο ντροπής και όνειδος της πατρίδας»

      Όσα λεφτά και αν αρπάξατε από τον Ελληνικό λαό και τη χώρα αρχηλαμόγια της Ντοροφαυλοκρατίας, τι να τα κάνετε, αν δεν μπορείτε να περπατήσετε στο δρόμο με το κεφάλι σας ψηλά ???

      Στην Αθήνα θα σας κυνηγούν οι πρώην εργαζόμενοι της Ολυμπιακής, στην ιδιαίτερη πατρίδα σας θα σας κυνηγάνε οι συντεκνοί, ακόμα και στην Μύκονο να πάτε θα σας κυνηγάνε οι πισωγλέντηδες με τα τσαντάκια τους …

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΔΕΣ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΥΣΗ ... ΕΠΕ Ο ΝΤΟΡΟ-ΑΡΟΥΛΗΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive