Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ.. ΚΙ ΕΜΕΙΣ... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ........


(ευχάριστο διάλειμμα με τον ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ)     Υπάρχει μια ρώσικη ιστοριούλα που λέει πως... Κάποια εποχή, στην οποία αποφάσισε ο Θεός να μοιράσει τον Κόσμο στους λαούς, τους κάλεσε, δια αντιπροσώπων, να τους ανακοινώσει σε "ποιον" "ποιο" κομματι γης (χώρα) θα πάει να μείνει ο καθένας τους.....
   Στο ραντεβού, όλοι, πλην Ελλήνων, ήταν στην ώρα τους. Κι αφού οι Κινέζοι κέρδισαν την Κίνα, οι Γερμανοί την Γερμανία κοκ.. βλέπει ο Θεός τους Έλληνες, τελευταίους και καταϊδρωμένους, να καταφτάνουν, ζητώντας συγνώμη για την καθυστέρηση, πράγμα που τον Θεό δεν τον εξέπληξε και πολύ, καθότι γνώστης της άναρχης φύσης τους και της αδυναμίας να συνεννοηθούν μεταξύ τους.                                                                                             "Χμ...τώρα που ήρθατε...τί να σας δώσω...όλα τα φιλέτα μοιράστηκαν. Το μόνο που απέμεινε είναι ένα κτηματάκι παραλιακό που είχα αποφασίσει να το κρατήσω για μένα όταν συνταξιοδοτηθώ. Άντε...πάρτε το και να το προσέχετε σαν τα μάτια σας!"   

 Έτσι, κερδίσαμε το κόσμημα αυτό του πλανήτη, με το όνομα Ελλάς.       Μόνο που το κτηματάκι-κόσμημα αυτό, έμελλε να γίνει, λόγω της "Θεϊκής" του αξίας...ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ!  Αυτός είναι και ο λόγος, αυτοί που το εποφθαλμιούν και ήδη το κατέχουν, να έχουν αποφασίσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να αφήσουν να υποστεί ζημιές. Συρία λοιπόν δεν πρόκειται να γίνει η Ελλάδα.   Ζούμε στην εποχή της πιο αξιοβράβευτης κρόνιας μελέτης που έχει γίνει ποτέ, ώστε αυτή η χώρα να καταστεί υπόδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης τουλάχιστον τριών θρησκειών (Χριστιανισμού, Μωαμεθανισμού, Ιουδαϊσμού, μεταποιημένα και τα τρία), στρατιωτικής, οικονομικής, πολιτιστικής, εμπορικής και ναυτικής ανάπτυξης, ενοποίησης με την Κύπρο -και μάλιστα ολόκληρη- και χωρίς καμία υπόνοια διαμελισμού (όπως θα γίνει στην Τουρκία κατόπιν εμφυλίου και πολεμικής ισοπέδωσης από Ρωσία, ώστε Ανατολική Θράκη-κι όχι Ευρωπ.Τουρκία- και όλα τα παράλια της σημερινής Τουρκίας να έλθουν στον έλεγχο των κρονιοδυτικών).   Τύποις, επέκταση λοιπόν της Ελλάδας.  Αυτά θα γίνουν διότι στην Βόρεια Ευρώπη, πλην Μ.Βρετανίας, προβλέπεται πολιτισμικός μαρασμός από φυλοθρησκευτικές αιματοχυσίες, πολεμικές συγκρούσεις με την Ρωσία και φονικές κλιματικές διαταραχές.    Η "κρόνια ελίτ" λοιπόν πρέπει να μετεγκατασταθεί στον Νότο, γι αυτό και τον πλήτει σαν "γουρούνι", για να υποτιμηθεί η αξία του και να περιέλθει στα χέρια της πιο αποτελεσματικά. Η Μ.Ανατολή προβλέπεται να γίνει "οικόπεδο", "ίσωμα"...πώς αλλιώς να περιγράψεις μια απόλυτα επικίνδυνη κατάσταση και περιοχή, από την οποία δεν θα γλυτώσει ούτε το σημερινό κράτος του Ισραήλ.    Γι αυτό λοιπόν, και  η εκεί  "κρόνια ελίτ", η κυρίως προστατευμένη εντός του Ισραήλ και των παλατιών και ουρανοξυστών των βασιλικών αραβικών οικογενειών, επίσης βρήκε νέο σπίτι, ..που της ανήκε βέβαια...και με κέντρα επιρροής (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη), ..μόνο που τώρα θα είναι και νέα τους πατρίδα.

       Εμείς, οι "Έλληνες" (και το βάζω σε εισαγωγικά για να μην ξεφτιλίζεται και το όνομα δηλαδή), εντός 5 ετών θα είμαστε δεν θα είμαστε 7 εκατομμύρια σε έναν "τόπο" (έτσι προτιμούν να λένε την "χώρα" οι πολιτικοί) 15 εκατομμυρίων.   Θα έχουμε τις δουλίτσες μας, όπως και οι Πακιστανοί και οι Τυνήσιοι, με 200 άντε 280 ευρώ, σε μια υπεραναπτυγμένη πλέον χώρα  όπου το Κράτος δεν θα είναι πλέον "κρυπτο-" αλλά καθαρά"Ιουδαϊκόν", με την ονομασία "Ελληνικόν", πολλούς εκχριστιανισμούς και βαπτίσεις Εβραίων και Μουσουλμάνων, αλλά σε έναν ευτελή Χριστιανισμό, μια Ιουδαιορθοδοξία που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Προτεσταντισμό και τον σημερινό Καθολικισμό.  Όλα ωραία και καλά! Γειαχαραντάν και τα κουκιά μπαγλάν!  Το κτηματάκι που έπρεπε να το προσέχουμε σαν τα μάτια μας...τώρα άλλοι το καρπώνονται.   Εμείς "τα βγάλαμε τα ματάκια μας", φυλ-λ-ορροούμε... γιατί το να κρατήσουμε κατα-δική  μας μια πατρίδα με τέτοια ιστορία και τέτοια παγκόσμια αξία, ε!...αυτό κι αν ήταν πραγματικό "Θέμα Παιδείας"!   5 χρόνια μετά...  Θουκυδίδης;....Αντίοχος Δ';...Καποδίστριας;...Κωνσταντίνος Ηλιάκης;...  Ποιοι είναι αυτοί...δεν τους βρίσκω στο "Ελληνικό Google"...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive