Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ;;

Φωτογραφία του Εμμανουήλ Εμμανουήλ.

2 σχόλια:

  1. απελαυνουμε αλληλέγγυους και μ.κ.ο,μοιράζουμε τις φωτογραφίες τους στις πύλες εισόδου της χώρα και τους θεωρούμε persona no grata κομμένη μαχαίρι η βοήθεια σε λάθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: Τα όνειρα που εγκλωβίστηκαν στα hotspots Μαρτυρίες μεταναστών

    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=886836 (αξιζει να διαβαστει ολο για να καταλαβετε τον εποικισμο που εχει υποστει η πατριδα μας εδω και χρονια ειδικα απο αφαγανους που εργαζονται πλεον ως πολιτισμικοι διαμεσολαβητες)

    πολλες χωρες μεταξυ αυτων και η γερμανια απελαυνουν συνεχως αφγανους πισω στο αφγανισταν σε μερη οπου δεν πραγματοποιουνται συγκρουσεις,συρραξεις κλπ...(νησιδες ασφαλειας οπως τις αποκαλουν),δεν θα επρεπε να ακολουθησουμε(καλα απο τον λαθροσυριζα δεν περιμενω τιποτα)και εμεις αναλογη πολιτικη αντι να δινουμε ασυλο σε καθε καρυδιας καρυδι;

    Σε «νησίδες ασφαλείας» στο Αφγανιστάν επιστρέφουν τους πρόσφυγες οι Γερμανοί

    http://www.skai.gr/news/world/article/320299/se-nisides-asfaleias-sto-afganistan-epistrefoun-tous-prosfuges-oi-germanoi/#ixzz4EPzhM46q

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive