Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Δεσπότης καμικάζι!

Σαν μικρό παιδί έκανε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, όταν ανέβηκε σε μια μοτοσικλέτα με τη χάρη... καμικάζι! Ο 79χρονος ιεράρχης αιφνιδίασε τον οδηγό μίας από τις μηχανές που συμμετείχαν στην ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών...
η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από προχθές στα Καλάβρυτα, και ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του, ξαφνιάζοντας τους υπόλοιπους μηχανόβιους και τραβώντας την προσοχή των υπόλοιπων επισκεπτών! Ο ηλικιωμένος επίσκοπος εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους, καθώς δεν σταματούσε να γελάει σαν παιδί που το πάνε πρώτη φορά στο λούνα παρκ! Ετσι, έσπευσαν να τον βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τηλέφωνά τους, ενώ ο οδηγός της μηχανής έβγαλε το κράνος του και χαμογελούσε πλατιά, ποζάροντας μαζί με τον μητροπολίτη που καθόταν πίσω του! Οι χαρακτηριστικές εικόνες και τα βίντεο κάνουν τον γύρο των social media, με τον... μοτοσικλετιστή Αμβρόσιο να στέκεται χαρούμενος δίπλα σε πολλούς από τους επισκέπτες που δεν έχασαν την ευκαιρία να του ζητήσουν μια... selfie! Νωρίτερα, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων είχε παραστεί στον ιερό βράχο της Ορθοδοξίας, το Μέγα Σπήλαιο, για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στη νικηφόρα μάχη κατά των ορδών του Ιμπραήμ στις 24 Ιουνίου 1827, που διοργάνωσε η Παγκαλαβρυτινή Ενωση σε συνεργασία με την ιερά μονή και τον τοπικό δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive