Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που πιάστηκαν στην Ηλεία για πορνογραφία ανηλίκων

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δύο Αλβανών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Ηλεία για πορνογραφία ανηλίκων. Πρόκειται για τον Κεμάλ Μπαλά του Χαμίντ και της Μαριέ, ο οποίος γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1977, και τον Βασίλ Χασάν του Βασίλ και της Σερβέτ, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1985....
 Οπως είχε γράψει η «Espresso» την περασμένη Πέμπτη, όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς μιας ανήλικης κοπέλας έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία, στην οποία ανέφεραν ότι ο 40χρονος πίεζε την κόρη τους μέσω facebook να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της. Αμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες και εντοπίστηκε το στίγμα του παιδόφιλου που «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτύου. Στο κινητό του βρέθηκαν πάνω από 500 φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.
Ο 32χρονος ομοεθνής του φέρεται ότι διευκόλυνε τη δράση του συμπατριώτη του. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive