Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Κινδύνευσε η ζωή 8χρονης που έτρωγε τα μαλλιά της. Την έσωσαν οι γιατροί στο Παίδων Πεντέλης που αφαίρεσαν την μάζα με τις τρίχες από το στομάχι της

Κινδύνευσε η ζωή 8χρονης που έτρωγε τα μαλλιά της
Την ζωή ενός 8χρονου κοριτσιού, έσωσε γιατρός στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Το μικρό κορίτσι εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο όταν εντοπίστηκε ένας τεράστιος όγκος στο στομάχι του. Κατά την διάρκεια της επέμβασης ο γιατρός αφαίρεσε από το στομάχι της 8χρονης μια μάζα από τρίχες...
που βρισκόταν στο στομάχι της. Το σύνδρομο Ραπουνζέλ όπως ονομάζεται συναντάται συνήθως σε μικρά παιδιά που τρώνε τα μαλλιά τους με αποτέλεσμα επειδή δεν μπορούν να τα χωνέψουν αυτά να συσσωρεύονται στο στομάχι και να γίνονται ένας όγκος.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος παρουσίασε και το περιστατικό στην εκπομπή του ο γιατρός τόνισε ότι κινδύνευε η ζωή της μικρής γιαυτό και ήθελε να δημοσιοποιηθεί το περιστατικό.
Μάλιστα ο παρουσιαστής τόνισε ότι και ένα από τα δικά του παιδιά έτρωγε τις τρίχες από τα μαλλιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive