ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Ποδηλατικός αγώνας στη Ζαχάρω. 10 χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές Με ξεχωριστή σημειολογία φέτος ο 7ος «Δρόμος της Φωτιάς»

Ποδηλατικός αγώνας στη Ζαχάρω 10 χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές
Στις 2 Ιουλίου διοργανώνεται στη Ζαχάρω ο ποδηλατικός αγώνας «7ος Δρόμος της Φωτιάς 2017». Φέτος, με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007..
που στοίχισαν ανθρώπινες ζωές, ο αγώνας έχει μια ιδιαίτερη σημειολογία καθώς η ονομασία του είναι στη μνήμη των θυμάτων και διέρχεται μέσα από 8 χωριά που επλήγησαν τότε.
Υπάρχουν δύο διαδρομές, μία 37 χιλιομέτρων (fun) και μία 76 (race). Η διαδρομή RACE εντάσσεται στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ε.Ο.Π.
Θα υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και χρηματικό έπαθλο 740€ για τους 15 πρώτους της διαδρομής RACE.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν αποσταλεί ως την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017. Ειδικά για τις συμμετοχές στην διαδρομή RACE είναι υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 29 Ιουνίου ώστε να διευθετηθεί εγκαίρως το ζήτημα της ασφάλισης των αθλητών. Παράβολο συμμετοχής δέκα ευρώ για τους συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών καταβάλλεται στη γραμματεία πριν την παραλαβή του αριθμού.
Στη διαδρομή RACE μπορεί να συμμετέχουν μόνο αθλητές με δελτίο. Εξαιρείται η κατηγορία OPEN στην οποία μπορούν να συμμετέχουν ποδηλάτες χωρίς δελτίο με τη συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης που θα διατίθεται στη γραμματεία του αγώνα. Στη διαδρομή FUN μπορούν να συμμετέχουν και ποδηλάτες χωρίς δελτίο με τη συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης που θα διατίθεται στη γραμματεία του αγώνα.
Οι ανήλικοι συμμετέχοντες χωρίς δελτίο θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για αυτούς και επίσης θα πρέπει να έχουν υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής από τον κηδεμόνα τους.
Το Σάββατο 1η Ιουλίου ο Σύλλογος Εθελοντισμού  Δράσης &  Άθλησης «Ποδηλάτες Zαχάρως» διοργανώνει ποδηλατικός γύρο για όλες τις ηλικίες παίδων και ενηλίκων ανά κατηγορία με ώρα εκκίνησης 18:00.
Οι αγώνες και των δύο ημερών θα έχουν αφετηρία και τερματισμό στο Γυμνάσιο Ζαχάρως.
ynarcp0r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive