Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Οι τρεις άντρες πήραν τις θέσεις τους πάνω στη σκηνή, αλλά μόλις ξεκίνησαν να χορεύουν; Νιώσαμε περήφανοι που είμαστε Έλληνες! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

phran-thn-thesi-tous-sthn-skhnh
Δεν είναι ασυνήθιστο να δει κανείς στο διαδίκτυο τρεις άντρες να χορεύουν, αλλά αυτό ακριβώς έγινε σε μια ενδιαφέρουσα παράσταση με τον χορό του Ζορμπά...

Οι άντρες μπαίνουν στην σειρά και αρχίζουν να κινούνται στην σκηνή δείχνοντας τις φιγούρες τους!
Ο χορός πρωτοεμφανίστηκε στο βιβλίο «Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», όταν ο αφηγητής άρχισε να χρησιμοποιεί τον χορό για να απελευθερώσει την ένταση του.
Ο Δρ. Άλεξ Παττάκος εξηγεί στην ιστοσελίδα του: «Ο χορός αποδείχτηκε ότι δεν είναι μόνο τρόπος εκτόνωσης, αλλά και δύναμη έμπνευσης που τον οδήγησε να αντιμετωπίσει το στρες και να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην ζωή και την δουλειά του». Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1946 και έχει γυριστεί σε ταινία, ενώ υπάρχει και μιούζικαλ.
Το συρτάκι από την περιγραφή του βιβλίου και την ταινία έγινε πολύ δημοφιλές. Οι τρεις άντρες του βίντεο, Karol Grzebien, Sebastian Cyran και Jakub Zajaczkowski, ξέρουν πολύ καλά τα βήματα και χορεύουν άψογα μπροστά στο κοινό!
Δείτε την παράσταση στο βίντεο:
Πηγή: fanpage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive