Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΑΔΩΝΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ; ΜΑΤΑΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΣ; Δλδ ΤΣΑΜΠΑ οι ΝΕΚΡΟΙ και το ΑΙΜΑ ΜΑΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για Σόιμπλε με αδωνι
Αγεφύρωτο φαίνεται πως παραμένει το χάσμα Ευρωπαίων και ΔΝΤ λίγες ημέρες πριν το Eurogroup της 15ης Ιουνίου. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΔΝΤ με φόντο το ελληνικό πρόγραμμα, σε ομιλία του στο Βερολίνο....
 «Στην παρούσα φάση μαλώνουμε με το ΔΝΤ για το ποια είναι η σωστή εκτίμηση για την ανάπτυξη στην Ελλάδα για τα επόμενα 40 με 50 χρόνια. Αυτή τη στιγμή, το Ταμείο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί πάνω από 1% για τα επόμενα 40 χρόνια», επισήμανε.   Συμπλήρωσε, μάλιστα, σε ειρωνικό τόνο: «Έτσι εξηγείται άλλωστε και το ότι όλα τα προγράμματα ήταν μάταια. Με ανάπτυξη 1% η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να γεφυρώσει το χάσμα με τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης».  Σημειώνεται ότι ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ θα συναντηθεί την Τετάρτη στο Βερολίνο με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

1 σχόλιο:

  1. θέλω να δώ που θα κρυφτεί όταν τελειώσει η πολιτική και δεν θα έχει αστυνομικη συνοδεία...ότι και να κάνει ότι και να λέει στην συνειδησή μας θα είναι πάντα ένας τηλεπλασιέ,και όχι πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive