rottating banner

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Η Μαφία θέλει να αγαπάμε και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Τρελό γέλιο πέφτει στο προτεκτοράτο, αφού η Μαφία, εκτός από την ίδια και τον Λουκά Παπαδήμο, θέλει τώρα να αγαπάμε και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πέφτουν βροχή οι αγιογραφίες του εκλιπόντος. Βέβαια, είναι τόσο υπερβολικά αυτά που γράφουν για τον Μητσοτάκη, που είναι σαν να τον κοροϊδεύουν.
Τον τρολάρουν τον νεκρό οι αγιογράφοι του....Πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας με αυτή την γελοιοποίηση του νεκρού Μητσοτάκη.
Πραγματικά, διαβάζεις αυτά που γράφουν για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και είναι σαν να γράφουν για άλλον άνθρωπο.
Εν τω μεταξύ, είναι τόσο ξεκάρφωτα τα κείμενα και τόσο φασόν, που καρφώνονται άσχημα αυτοί που τα γράφουν.
Διάβασα το κείμενο για τον Μητσοτάκη ενός πολύ γνωστού κυρίου -τον οποίο είχα την ατυχία να γνωρίσω κάποτε- και έτριβα τα μάτια μου.
Ο ίδιος άνθρωπος μου είχε πει πως το Μητσοτακέικο είναι η κατάρα της Ελλάδας.
Τώρα γράφει πως ο Μητσοτάκης ήταν μπροστά από την εποχή του και ως πολιτικός και ως άνθρωπος.
Εμένα πάλι ο Μητσοτάκης μου θύμιζε άνθρωπο πριν 800 χρόνια.
Το πιο ωραίο είναι που λένε ότι ο Μητσοτάκης ήταν άνθρωπος λόγων και πράξεων και όχι της βίας. 
Περίεργο, εγώ θυμάμαι τον Μητσοτάκη, την εποχή των μεγάλων διαδηλώσεων του 2011, να λέει στον Παπαχελά «να έχουμε και νεκρούς».
Τον νεκρό αιωνόβιο που έλεγε «να έχουμε και νεκρούς» θέλει να αγαπάμε η Μαφία.
Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο.
Από τη μια, οι πολίτες κάνουν πάρτι με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και είναι έτοιμοι να χορέψουν πάνω στον τάφο του, και από την άλλη η Μαφία έχει αμολήσει όλα τα «πιστόλια» που έχει στο payroll, να γράφουν ύμνους για τον Μητσοτάκη.
Θα τα τινάξει κάνας Βενιζέλος ή κάνας Σημίτης, και δεν θα ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε.
Οι Έλληνες θα πανηγυρίζουν με τις σημαίες και τις σαμπάνιες στην Ομόνοια και τα μαφιοκάναλα θα πενθούν αυτούς τους άγιους και καλούς ανθρώπους που ήταν τεράστιοι πολιτικοί άνδρες και ήταν μπροστά από την εποχή τους.
Όλο και μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στη Μαφία και στην πλέμπα.
Η Μαφία φοβάται πως μπορεί να χάσει τον έλεγχο και η πλέμπα να γίνει ανεξέλεγκτη.
Κι όταν η Μαφία φοβάται, είναι ακόμα πιο επικίνδυνη.

1 σχόλιο:

 1. Βαθύπλουτος ο επίτιμος αποθανών.

  Nα αναζητήσουμε τα δισεκατομμύρια που αναπαύονται σε «φορολογικούς παραδείσους» και να τα επαναφέρουμε στο Δημόσιον Ταμείο, ώστε να μην αποτελέσουν αθέμιτο κληρονομική μοίρα των απλήστων απογόνων του.

  EAM B YDROXOOS (ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ.)
  Αν αποφασίσει σήμερα το ελληνικό κράτος ν' ανοίξει τους λογαριασμούς της οικογένειας Μητσοτάκη, θα βρεθεί προ εκπλήξεων.
  Την Αφρική να κληρονομούσε η Μαρίκα, δεν θα μπορούσε να "κρυφτεί" ο αποστάτης πίσω από την προίκα της. Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της χώρας. Μια από τις πλουσιότερες πολιτικές οικογένειες της Ευρώπης.

  Το πώς κατόρθωσε ο αποστάτης εν μέσω διωγμών, εξοριών και "θυσιών" για την πατρίδα να δημιουργήσει μια τέτοια περιουσία, αυτό μόνον ο ίδιος μπορεί να μας το εξηγήσει. Πώς κατόρ¬θωσε ο εκ Χανίων ορμώμενος φτωχοπρόδρομος να γίνει μεγιστάνας, χωρίς ποτέ ν' ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από την πολιτική; Αυτό μπορεί να το εξηγήσει κανείς; Μπορεί να εξηγήσει ο Μητσοτάκης τον οικογενειακό του πλούτο; Αν δηλαδή τον Παπανδρέου τον "κυνηγάνε" πτώματα, τον Μητσοτάκη τον "κυνηγάνε" βαλίτσες γεμάτες χρήματα και λογαριασμοί ξενοδοχείων, κολεγίων κλπ..

  Είναι εθνική υπόθεση ν' ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας Μητσοτάκη. Γιατί; Γιατί μ' αυτόν τον τρόπο θα μάθουμε κρυφές "πτυχές" της ιστορίας μας. Η "καταγωγή" τής κάθε κατάθεσης θα μας δίνει εξηγήσεις για πολλά εθνικά μας θέματα.

  http://www.eamb.gr/elliniki_politiki/kyp.htm


  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive