Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ-Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν το φράγμα του Ευφράτη! ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ-Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν το φράγμα του Ευφράτη!
Οι ΗΠΑ μετατρέπουν το φράγμα του Ευφράτη σε όπλο μαζικής καταστροφής.  Η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ να σταματήσουν τους βομβαρδισμούς κατά του φράγματος του Ευφράτη «Tabqa». Το φράγμα αποτελεί φυσικό σύνορο μεταξύ Χαλεπίου και Ράκκα. Ήδη εκατοντάδες πρόσφυγες τρέχουν να σωθούν, διότι αν το φράγμα καταρρεύσει θα ακολουθήσουν εικόνες αποκάλυψης....

Στο παρακάτω βίντεο στο 1.09 φαίνεται ο αμερικανικός βομβαρδισμός και η μερική κατάρρευση του φράγματος.
Ρώσοι ανώτατοι αξιωματικοί έχουν εντονότατη ανησυχία μετά την λήψη κρισίμων πληροφοριών και εικόνων από την περιοχή της Συρίας.
Μια νέα αεροπορική «επίθεση» της συμμαχίας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, στο φράγμα του ποταμού Ευφράτη θα οδηγήσει σε ολική κατάρρευση. Η επισκευή των δύο κατασκευών στο φράγμα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τις προσέχεις ημέρες .
«Το πιο ανησυχητικό είναι τα πλήγματα που πραγματοποιήθηκαν από  αεροσκάφη του συνασπισμού κοντά σε φράγμα στον ποταμό Ευφράτη δυτικά της Raqqa», δήλωσε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης στρατιωτικών  επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποστράτηγος Sergey Rudskoy.
Ανέφερε επίσης  ότι οι δύο ειδικές κατασκευές στο νότιο τμήμα του φράγματος, που είχαν σχεδιαστεί για την εκκένωση του νερού και την πρόληψη υπερχείλισης έχουν καταστραφεί από μια εναέρια επιδρομή στις  26 Μαρτίου, το 2017.
«Οι δράσεις αυτές θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε περιβαλλοντική καταστροφή μεγάλης κλίμακας, διότι μπορεί να  πλημμυρίσουν τεράστιες εκτάσεις και να υπάρχουν χιλιάδες θύματα μεταξύ του άμαχου πληθυσμού»,  δήλωσε ο Rudskoy.
«Έχει κανείς την εντύπωση ότι ο διεθνής συνασπισμός έχει θέσει ως στόχο να καταστρέψει εντελώς, υποδομές ζωτικής σημασίας στην επικράτεια της Συρίας, για να εμποδίσει την μεταπολεμική ανασυγκρότηση της χώρας», είπε ο Ρώσος υποστράτηγος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive