Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Αυτά είναι τα μέλη της εξεταστικής για την Υγεία. Θα βγάλουν 9 πορίσματα, δεν θα συμφωνήσουν πουθενά, κι ολα ... καλά (Ονόματα)

Αυτά είναι τα μέλη της εξεταστικής για την Υγεία (Ονόματα)
Σε «Σώμα» συγκροτήθηκε η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την Υγεία μετά τον ορισμό των 23 βουλευτών που θα μετέχουν στις εργασίες της από τα κοινοβουλευτικά κόμματα...

Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή θα ερευνήσει υποθέσεις της περιόδου 1997 -2014 που αφορούν τιμολογήσεις φαρμάκων, προμήθειες νοσοκομειακών υλικών, ΚΕΕΛΠΝΟ και Ερρίκος Ντυνάν.
Αναλυτικά στην επιτροπή θα μετάσχουν:
ΣΥΡΙΖΑ: Δημήτρης Βέττας, Στάθης Γιαννακίδης, Γιάννης Γκιόλας, Αννέτα Καββαδία, Σπύρος Λάππας, Δημήτρης Μάρδας, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Κώστας Μορφίδης, Αντώνης Μπαλωμενάκης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Χαρίλαος Τζαμακλής
ΝΔ: Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης, Χρήστος Μπουκώρος
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: Εύη Χριστοφιλοπούλου
Χρυσή Αυγή: Ηλίας Κασιδιάρης
ΚΚΕ: Γιώργος Λαμπρούλης
ΑΝΕΛ: Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Ένωση Κεντρώων: Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
Ποτάμι: Γιώργος Μαυρωτάς
Ανεξάρτητοι: Νίκος Νικολόπουλος
Οι εργασίες της Επιτροπής έχει αποφασιστεί να περατωθούν εντός 3 μηνών από την ημέρα συγκρότησής της, ενώ το προεδρείο της αναμένεται να οριστεί την προσεχή εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive