Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΣΟΚ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ: Έφαγε ανθρώπινο εγκέφαλο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ! ΜΠΛΙΑΧ. 3 Βίντεο

3E1B471D00000578-4296404-image-a-15_1489069160148
Δημοσιογράφος του CNN μαθαίνει από πρώτο χέρι γιατί πολλοί στην Ινδία φοβούνται την Ινδουιστική αίρεση Aghori. Οι σοκαριστικές εικόνες που μετέδωσε το CNN δείχνουν τον δημοσιογράφο Reza Aslan να τρώει ανθρώπινο εγκέφαλο που του πρόσφερε μέλος της αίρεσης....

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος πήγε στην Ινδία για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ «Believer» όπου συνάντησε τους Aghori, μια νομαδική ινδουιστική σέκτα. Τα μέλη της πιστεύουν πως τίποτα δεν μπορεί να μολύνει το ανθρώπινο σώμα και απορρίπτουν το ινδουιστικό σύστημα των καστών.
Αφού ο Reza Aslan λούστηκε στον ιερό ποταμό Γάγγη, ένα μέλος των Aghori του έβαλε στάχτες από αποτεφρωμένη σορό στο πρόσωπό του και του σέρβιρε αλκοόλ μέσα σε ανθρώπινο κρανίο. Μετά του έδωσαν ένα κομμάτι μαγειρεμένου ανθρώπινου εγκέφαλου και το έφαγε on camera.

«Θέλεις να δοκιμάσεις πώς είναι η γεύση του εγκέφαλου ενός νεκρού; Το κάναμε τραγανό», είπε στον Reza Aslan και λίγο αργότερα τα πράγματα ξέφυγαν με έναν από τους κανίβαλους να απειλεί να του κόψει το κεφάλι αν συνεχίσει να μιλάει τόσο πολύ.

Ο γκουρού λίγο αργότερα άρχισε να τρώει τα περιττώματά του και μετά να τα πετάει στον Aslan και το συνεργείο που κάλυπτε τη συνέντευξη. «Νιώθω πως αυτό μπορεί να ήταν λάθος», σχολίασε εκείνη τη στιγμή ο Reza Aslan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive