Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Το ελληνικό Twitter συζητά για την επίδειξη Gucci στην Ακρόπολη. «Ανταλλάσσουμε Gucci στην Ακρόπολη, με Καρρά και Πάολα στο Κολοσσαίο»

Το ελληνικό Twitter συζητά για την επίδειξη Gucci στην Ακρόπολη
Το αίτημα της εταιρείας Gucci για επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής στην Ακρόπολη, δίχασε τους Έλληνες με πολλούς να τάσσονται υπέρ κι άλλους κατά. Σε κάθε περίπτωση...
τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου απέρριψαν ομόφωνα το αίτημα. Η συζήτηση που ακολούθησε του αιτήματος του ιταλικού οίκου μόδας, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το Twitter και γενικότερα τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Ένα ακόμη «πάρτι» στήθηκε λοιπόν με φαρμακερές ατάκες υπέρ και κατά της επίδειξης μόδας και με αναφορές που ξεκινούσαν από τον Μαζωνάκη και κατέληγαν ακόμη και στον... Νίκο Βούτση.
Δείτε τα καλύτερα εξ αυτών…Clipboard02Clipboard03Clipboard04Clipboard05Clipboard06Clipboard07Clipboard09Clipboard10Clipboard11Clipboard12Clipboard13Clipboard14Clipboard15Clipboard16Clipboard17Clipboard18Clipboard19Gucci_03
Clipboard20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive