Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Τρέμει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μετά την σύλληψη των Mossack και Fonseca των PANAMA PAPERS! Νέα στοιχεία για Παπασταύρου της Ν.Δ. Θα κουκουλώσουν ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;Τι συμβαίνει με τον Π. Καμμένο;;;;


Η αληθεια είναι, πως ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στη Ελλάδα, η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου, όχι μόνο θα έπρεπε να ανησυχεί, αλλα να παιρνει με τις χούφτες τα ηρεμιστικά. Όταν αυτή η διαπλεκόμενη με την εξουσία "δικαιοσύνη", βάζει αστεία πρόστιμα στο ζεύγος Παπαντωνίου για τα πόθεν έσχες...
οταν ειναι γνωστο πως παιζουν με εκατομμύρια και όταν το όνομα του Παπαντωνίου, εμπλέκεται στις μίζες των ενόπλων δυνάμεων, και παράλληλα ρίχνει (συγκριτικά πάντα) εξουθενωτικά προστιμα σε καστανάδες και γριούλες, τότε όχι... δεν πρέπει να φοβάται την... "δικαιοσύνη" ο πολιτικος κόσμος.
Άλλωστε ΟΛΟΙ τους, είναι μια... "ωραία ατμόσφαιρα" (την Χ.Α. αφήνουν απέξω για άλλους λόγους)... σαν τις γάτες καλύπτουν τις βρωμιές ο ένας του άλλου  και απλά ρίχνουν άσφαιρα στο ΚΥΝΟβούλιο, για να θολώνουν τα νερά στο αποχαυνωμένο πόπολο.
Μάλλον όμως, δεν έχουν υπολογίσει καλά, πολιτικοί και δικαστές, τι θα γίνει όταν ξεσπάσει η οργή του λαού... ίσως δεν έχουν καν υπολογίσει την ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!... οι άπιστοι σατανολάτρες... 
Τα στοιχεία που παραθέτει στις νέες του αποκαλύψεις ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, αποτελούν το πρώτο μέρος μιας σειράς αποκαλύψεων που θ' ακολουθήσουν.
Κι αυτές τις αποκαλύψεις, δεν θα  τις διαβάσετε σε κανένα συστημικό ΜΜΕ έντυπο, τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, διαδικτυακό... εκτός από λίγους bloggers,  μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριου.
Καλλιόπη Σουφλή
Δείτε την συνέχεια...





Πηγή  ΑΝΤΙ300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive