Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Έπρεπε να κατέβουν ΠΡΩΤΑ στους δρόμους; Διάταξη για τους πυροσβέστες πενταετούς θητείας καταθέτει ο Τόσκας



Η ανακοίνωση αναφέρει: «Συνεχίζουμε τη διαδικασία ένταξης των Πυροσβεστών Πενταετούς Θητείας στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό. Για την διασφάλιση της εργασίας, που θα παρέχουν μέχρι τη μονιμοποίηση ΘΑ ΘΑ ΘΑ  κατατεθεί νομοθετική διάταξη στη Βουλή μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με την σύμφωνη γνώμη των Υπουργείων Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης»...


Σημειώνεται ότι είναι ακόμα σε εξέλιξη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με τους εκπροσώπους των πενταετών πυροσβεστών, που τον επισκέφθηκαν μετά την Όλγα Γεροβασίλη και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, οι δυο πλευρές συζητούν τις τεχνικές λεπτομέρειες για τις διαδικασίες προώθησης του θέματος.

Πάντως, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης παραμένουν ακόμα περίπου 70 πυροσβέστες, με αποτέλεσμα να είναι κλειστό το κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Βασ. Σοφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive