Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Μακελειό στον Καναδά με… άρωμα ISIS - Εισβολή ενόπλων σε τέμενος 6 νεκροί, 8 τραυματίες. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση στο τέμενος του Κεμπέκ, ενώ οκτώ τραυματίστηκαν, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας. Η αστυνομία, θεωρεί την επίθεση, ως τρομοκρατική επίθεση, ενώ έχουν συλληφθεί δύο ύποπτοι...
Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δηλώνουν ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι, σύμφωνα με μία εκπρόσωπο της αστυνομίας. Η αστυνομία δεν έχει περισσότερα στοιχεία για τους υπόπτους, καθώς η έρευνα για την επίθεση, μόλις άρχισε.
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της επίθεσης στο Κεμπέκ

Ο Τριντό κάνει λόγο για «τρομοκρατική επίθεση κατά των μουσουλμάνων»



Σύμφωνα με μάρτυρα, τρείς ένοπλοι εισέβαλλαν σε τέμενος με περίπου 40 άτομα και άρχισαν να πυροβολούν, γύρω στις 8:00 μ.μ. τοπικής ώρας χθες (3:00 π.μ. ώρα Ελλάδας σήμερα).

«Ο ένας ένοπλος φώναξε Allahu Akbar», δήλωσε επιζών της επίθεσης στο Κεμπέκ



Ο τοπικός πρωθυπουργός της επαρχίας του Κεμπέκ στον Καναδά, χαρακτήρισε την επίθεση στο τέμενος του Κεμπέκ ως «τρομοκρατική πράξη».



Το tweet του Καναδού πρωθυπουργού για την επίθεση στο Κεμπέκ

Η αστυνομία του Κεμπέ, πριν από λίγο, γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Twitter, ότι η κατάσταση έχει τεθεί υπό έλεγχο στο τέμενος.



Ο τοπικός πρωθυπουργός της επαρχίας του Κεμπέκ στον Καναδά, χαρακτήρισε την επίθεση στο τέμενος του Κεμπέκ ως «τρομοκρατική πράξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive