Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Ποιοί ζητούν εδώ και τώρα την δολοφονία του Τραμπ

ΒΙΝΤΕΟ: Ποιοί ζητούν εδώ και τώρα την δολοφονία του Τραμπ
Τι έκανε η Greenpeace δίπλα από τον Λευκό Οίκο. Τα επιτελεία της Νέας Τάξης έχουν σκυλιάσει με την εκλογή Τραμπ, έχοντας στρατολογήσει ΜΜΕ και δημοσιογράφους σε όλη την χώρα, φυσικά και στην Ελλάδα, προκειμένου νυχθημερόν να τον ψέγουν στην κοινή γνώμη, ώστε κανείς να μην τον δεχθεί ως Πρόεδρο των ΗΠΑ....
 Ενώ με την Χίλαρι Κλίντον, την οποία χρηματοδοτούσε ολόκληρη η παγκόσμια διαπλοκή μαζί με την Σαουδική Αραβία, η οποία καταπατά και παραβιάζει καθημερινά τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, υποστηρίζει η προπαγάνδα.
Ξεχάσαμε γρήγορα, μεταξύ άλλων, τους βομβαρδισμούς του συζύγου της Χίλαρι Κλίντον στην Σερβία και μάλιστα μέσα στο Βελιγράδι, προκαλώντας τον θάνατο χιλιάδων αμάχων και φυσικά παιδιών.
Μάλιστα μερικοί δημοσιογράφοι δεν διστάζουν να ξεπεράσουν τα όρια και ζητούν την δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ μέσα στον Λευκό Οίκο.
Ο γνωστός εκδότης της εφημερίδας «Die Zeit» στην Γερμανία και καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Stanford, Josef Joffe, απαντώντας σε ερώτηση τηλεθεατή στον πολιτικό τηλεοπτικό σταθμό «Phoenix», ανέφερε πως ένας τρόπος να απομακρυνθεί ο Τραμπ από το αξίωμα του Προέδρου είναι κάποιος να τον δολοφονήσει μέσα στον Λευκό Οίκο.
Δείτε από το el.gr το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Η Νέα Τάξη όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Οι δήθεν οικολογικές οργανώσεις της, έξαλλες από την απόφαση του Τραμπ να τα βάλει με την Ατζέντα 21 και την δήθεν «υπερθέρμανση», ξεκίνησαν να αντιδρούν!
Η Greenpeace ανέβασε με γερανό μία τεράστια σημαία κοντά στον Λευκό Οίκο, στον οποίο διοικεί πλέον η Παλαιά Τάξη, με την επιγραφή «αντίσταση», αναφερόμενη φυσικά στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Πρωτοφανής στοχοποίηση ενός ανθρώπου και εμφατική άρνηση εκλογικού αποτελέσματος από εκείνους που διαθέτουν, υποτίθεται, δημοκρατική συνείδηση:
Υπενθυμίζεται για όσους δεν γνωρίζουν πως στον κόσμο υπάρχουν δύο αντίπαλοι πόλοι εκείνος της αριστερόστροφης Νέας Τάξης (κρατισμός στην οικονομία, υψηλοί φόροι, διεθνισμός, ισότητα, πολυπολιτισμικότητα κτλ.) και εκείνος της δεξιόστροφης Παλαιάς (λιγότερο κράτος, μειωμένοι φόροι, έθνος).
Στις ΗΠΑ εδώ και χρόνια κυβερνούσαν τόσο Δημοκρατικοί όσο και Ρεπουμπλικάνοι της Νέας Τάξης. Ωστόσο, πλέον τόσο στην Ρωσία, όσο και στις ΗΠΑ την διοίκηση έχει αναλάβει η Παλαιά Τάξη.
Ως εκ τούτου, τα ΜΜΕ της Δύσης πολεμούν με λύσσα την αλλαγή εξουσίας και δεν διστάζουν να ζητούν να δουν τον Τραμπ ακόμα και νεκρό.
Μάλιστα, η αμερικανική μυστική υπηρεσία ενδέχεται να περάσει από πειθαρχικό έλεγχο μια υψηλόβαθμη αξιωματικό, η οποία σε ανάρτησή της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook άφησε να εννοηθεί ότι δεν θέλει «να φάει καμία σφαίρα» για λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ, όπως έγινε γνωστό από την υπηρεσία.
Τα σχόλια αυτά, τα οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα WashingtonExaminer, τα έγραψε πριν από επτά μήνες η Κέρι Ο’ Γκρέιντι, ειδική πράκτορας που εργάζεται στη μονάδα της υπηρεσίας στο Ντένβερ.
Ωστόσο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προστασία, πολυάριθμη και… άρτια εκπαιδευμένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive