Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Επάγγελμα «πωλητής παρθενιάς»!Αναλαμβάνει να βρει την καλύτερη προσφορά για την πώληση... της παρθενιάς νεαρών κορασίδων

Ο Γιαν Ζακομπιέλσκι βοηθά από το δωμάτιο του πατρικού του νεαρές κοπέλες να γίνουν... γυναίκες - φυσικά με το αζημίωτο.Το παρουσιαστικό του είναι πέραν πάσης υποψίας και δεν μπορείς να μαντέψεις τι δουλειά κάνει....

Μένει με τους γονείς του, οι οποίοι αγνοούν τι είδους... έργο επιτελεί ο 26χρονος Γιαν Ζακομπιέλσκι από το δωμάτιο του πατρικού του, στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας.
Και δεν θα γινόταν γνωστό, αν η 18χρονη Ρουμάνα πελάτισσά του Αλεξάντρα Κέφρεν δεν αποκάλυπτε στη βρετανική τηλεόραση ότι, με τη βοήθειά του, θα πουλήσει την... παρθενιά της 2.000.000 ευρώ. Γιατί αυτή τη δουλειά κάνει ο 26χρονος Ζακομπιέλσκι μέσω της ιστοσελίδας που διαχειρίζεται, τη Cinderella Escorts (Συνοδοί Σταχτοπούτας): Αναλαμβάνει να βρει την καλύτερη προσφορά για την πώληση... της παρθενιάς νεαρών κορασίδων.

Δεδομένου ότι η πορνεία στη Γερμανία είναι νόμιμη, ο Ζακομπιέλσκι τονίζει πως δεν κάνει κάτι κακό, δεν είναι νταβατζής, αφού δεν εκδίδει τις πελάτισσές του. «Κανείς δεν εξαναγκάζει τις γυναίκες να κάνουν κάτι, είναι επιλογή τους» λέει χαρακτηριστικά.
Αυτός απλά τις βοηθά να επιλέξουν την καλύτερη προσφορά με ασφάλεια και μάλιστα αποδίδει την επιτυχία της επιχείρησής του στο γεγονός ότι υπήρχε ζήτηση για μια τέτοια υπηρεσία. Γι' αυτό και λαμβάνει το 20% της συμφωνίας ως μεσιτεία.

Το γραφείο του είναι νόμιμη επιχείρηση, που φορολογείται και παρέχει και νομική ασφάλεια. Ενώ έχουν υποβάλει αίτηση περισσότερες από 30 κοπέλες, έχει απορριφθεί το 80% των αιτήσεων, καθώς η επιλογή μιας γυναίκας για πελάτισσα περνά από αυστηρό έλεγχο. «Η κοπέλα μάς διαβεβαιώνει πως είναι παρθένα, περνά από ψυχολογική αξιολόγηση, προκειμένου να είμαστε σίγουροι πως είναι ψυχολογικά και διανοητικά υγιής, ενήλικη και πως δεν θα κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό.
Στη συνάντηση συνοδεύεται και παραμένει κάποιος μαζί της, μήπως προκύψει πρόβλημα. Μπορεί να ακυρώσει τη συνάντησή της, αν αλλάξει γνώμη, αν αισθανθεί άβολα ή αν ο πελάτης είναι «απεριποίητος ή άξεστος» εξηγεί ο Ζακομπιέλσκι. Τέλος, διαβεβαιώνει πως απορρίπτει κορίτσια που ωθούνται από κάποιον άλλο να απευθυνθούν στο γραφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive