Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Τουρκία: Παιδιά φωτογραφίζονται να κρατούν ... κρεμάλες!!

Τουρκία: Παιδιά φωτογραφίζονται να κρατούν κρεμάλες
Δάσκαλος στη Πόλη έβαλε μαθητές να φωτογραφηθούν κρατώντας κρεμάλες! Ο δάσκαλος, Αϋντίν Ερεκμάν, στη συνοικία Μπασάκσεχίρ της Κωνσταντινούπολης στη συνέχεια ανήρτησε τη φωτογραφία στα social media, γράφοντας...
«Ή νίκη ή θάνατος… Πρόεδρεεεε… Θέλουμε δικαιοσύνη».  Η επίμαχη φωτογραφία αναρτήθηκε δύο ημέρες μετά τις επιθέσεις της 10ης Δεκεμβρίου στο Μπεσίκτας, αλλά λίγες ώρες αργότερα την έσβησε και αμέσως απενεργοποίησε το λογαριασμό του στο Facebook, όταν οι θυμωμένες αντιδράσεις εναντίον του φούντωσαν και το θέμα έφτασε μέχρι και τη Βουλή.  Ο βουλευτής Σμύρνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP), Τουντζάι Οζκάν, ανήρτησε τη φωτογραφία στο twitter και ζήτησε από τις αρχές να λάβουν δράση, ενώ ανακοίνωσε ότι θα κάνει μήνυση στο δάσκαλο, καλώντας παράλληλα και τις οικογένειες των παιδιών να κάνουν το ίδιο.  Ο Τούρκος υπουργός Εργασίας καταδίκασε την πράξη, μιλώντας στη βουλή, και ανακοίνωσε ότι ο δάσκαλος τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive