Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ: «Ο Βαρουφάκης ήταν με τον Σόιμπλε και τον Τόμσεν»

Tragas_Kammenos
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Real FM, ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Μεγάλο θέμα της κουβέντας τους ήταν τα εθνικά θέματα και ο «φοβος» της Τουρκίας. «Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε...
ήσυχοι το βράδυ. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση. Είμαι μαζί τους γιατί οφείλω να “μαι μαζί τους!» απάντησε ο υπουργός σε ερώτηση του γνωστού δημοσιογράφου.
Και συνέχισε: «Το πρόβλημα το δημιουργεί ο Ερντογάν και η ασυλλόγιστη πολιτική. Όταν οι Τούρκοι αμφισβητούν τα 16 ελληνικά νησιά, το διεθνές δίκαιο. Το ίδιο συμβαίνει με τον κύριο Ράμα όταν θέτει θέμα Τσάμηδων.
Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν. Δεν θα κάνουμε πίσω σε αυτά που απειλούν την Εθνική μας κυριαρχία».
Αδύναμη η Τουρκία
Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις αυτή τη στιγμή είναι διαλυμένες λόγω του πολέμου στη Συρία. Ακόμη και το ηθικό στην Τουρκία είναι διαλυμένο. Τα βασανιστήρια που γίνονται στην Τουρκία πρέπει να γίνουν γνωστά στον κόσμο.
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Οταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Περί Βαρουφάκη…
Ο Πάνος Καμμένος ρωτήθηκε και για τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Ο Βαρουφάκης αποδείχτηκε εκείνη τη βραδιά ότι ήταν με τη μεριά του Σόιμπλε και του Τόμσεν. Δεν το έκανε επειδή ήταν μέλος κάποιας συμμορίας… αυτή ήταν άποψή του. Εκείνο το βράδυ που άλλαξε πολιτική και ήρθαμε πιο κοντά με τις ΗΠΑ, είναι καθοριστική για την πορεία της πατρίδας μας».
«Όταν μας είπε ότι θα αποδεχτεί το σχέδιο Σόιμπλε και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να τον απομακρύνει και με παρέμβαση των ΗΠΑ, του Προέδρου Ομπάμα και του Προέδρου Ολάντ κατατέθηκε η δική μας πρόταση και μπήκαμε σε αυτόν τον συμβιβασμό, που πήραμε την έγκριση του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβριο ήταν καθοριστικό το ποιοι ήταν με ποια πλευρά» σημείωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:
«Υπήρξε παρέμβαση του Προέδρου Ομπάμα με τον Πρωθυπουργό και του Προέδρου Ολάντ εν συνεχεία και έτσι προχώρησε η ανατροπή του σχεδίου Σόιμπλε. Ο Βαρουφάκης δεν μπορώ να πω ότι το έκανε αυτό γιατί ήταν μέλος μίας συμμορίας»
«Ο Τόμσεν και ο Σόιμπλε ήταν μία ομάδα από την αρχή και παραμένουν ομάδα. Βρήκαν Έλληνες συνεργούς, πρώτα τον Γιώργο Παπανδρέου με τη συγκεκριμένη πολιτική την οποία άσκησε και την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων για να οδηγήσει τη χώρα εκεί που την οδήγησε. Και βεβαίως οι μεγάλοι κερδοσκόποι οι οποίοι κέρδισαν. Το βράδυ στις Κάννες, ο Σόρος κέρδισε πολλά δισεκατομμύρια, από τη σχέση ευρώ με δολάριο. Αυτοί οι κερδοσκόποι που πόνταραν στην πτώχευση της χώρας μας είναι αυτοί που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σαν πυροκροτητές τα κράτη για να βγάζουν χρήματα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Είναι… Τραμπικός
Έχει κατά καιρούς δηλώσει την προτίμησή του στον Ντόναλντ Τραμπ: «Αν κληθώ θα πάω στην ορκωμοσία του Τραμπ. Είναι ένας επιχειρηματίας που δεν είναι υπόλογος των funds που δημιούργησαν οι κερδοσκόποι».
Κλείνοντας είπε για τη νέα χρονιά: «Η ελπίδα υπάρχει, το 2017 θα’ναι μια καλή χρονιά για την πατρίδα μας. Έχουμε ένα καλό απόθεμα από το 2016 που πρέπει να δοθεί στον κόσμο που υποφέρει. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι πιο δυνατές από ποτέ! Ακολουθούν τον όρκο τους, να’ναι οι Έλληνες ασφαλείς!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive