Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ποδαρικό με Ατζέντα 21 για χιλιάδες ακίνητα

Ποδαρικό με Ατζέντα 21 για χιλιάδες ακίνητα
Με προγράμματα πλειστηριασμών θα κάνει ποδαρικό το 2017, στο πλαίσιο της Ατζέντας 21. Όπως μεταδίδεται, σε πρώτη φάση στο σφυρί θα βγουν πολυτελή ακίνητα, διαμερίσματα, βίλες και εξοχικά που είναι δηλωμένα ως πρώτη κατοικία και ανήκουν σε πτωχευμένους επιχειρηματίες και εφοπλιστές....
 Άλλωστε, οι λίστες με τα «χρυσά ακίνητα» που βρίσκονται στα βόρεια ή νότια προάστια της Αθήνας, σε ακριβές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, σε κοσμοπολίτικα νησιά καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας, είναι έτοιμες.  Σε αυτές περιλαμβάνονται 8.000 με 10.000 τέτοιου είδους ακίνητα, τα οποία θα είναι και τα πρώτα που θα ξεκινήσουν να βγαίνουν σε πλειστηριασμούς από την αρχή του 2017.  Για να καταλήξουν στις λίστες με τα ακριβά ακίνητα στάθμισαν συγκεκριμένες παραμέτρους όπως:  Το είδος του δανείου, το ποσό του δανείου, το διάστημα που δεν εξυπηρετείται,  την ανταπόκριση συνεργασίας από τον δανειολήπτη, αν πρόκειται για κατοικία ή επαγγελματικό ακίνητο, την περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, την εμπορευσιμότητα. Στο «κόκκινο» είναι περισσότερα από 2,7 εκα­τομμύρια δάνεια με συνολικές οφειλές σχεδόν 98,5 δισ. ευρώ, ενώ, αν μετρηθούν και τα δάνεια που βρίσκονται σε καθυστέρηση μικρότερη των 90 ημερών, ο αριθμός ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια και η οφειλή τα 108 δισ. ευρώ.  Όλα αυτά εποφθαλμιά η Νέα Τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive