Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Ο Πρωθυπουργός Μπόϊκο Μπορίσοφ και η Δήμαρχος Σόφιας Γιορντάνκα Φαντάκοβα εγκαινίασαν σήμερα την Bul. "Black Peak" -„Черни връх”- στη Σόφια. ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


ΑΥΤΗ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ  Κόστισε στον κρατικό προϋπολογισμό 6.000.000 λέβα δλδ 3.000.000 ευρώ. Οσα θα κόστιζε στην Ελλάδα το κλείσιμο μιας ... λακούβας.
(Του ανταποκριτή μας Αργύρη Σιδέρη)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μπόικο Μπορίσοφ στα εγκαίνια της λεωφόρου Boulevard. "Black Peak": "Βρήκα ενα χωριό και σας συγχαίρω για οτι κάνατε " δήλωσε ο Μπορίσοφ, μετά την επιθεώρηση του τελειωμένου έργου μαζί με το Δήμαρχο της Σόφιας Γιορντάνκα Φαντάκοβα στο απο αρχής κατασκευασμένο έργο της Boulevard. "Μαύρη κορυφή" στην πρωτεύουσα...


"Με λίγα λόγια η Σόφια είναι αγνώριστη, και η χώρα είναι ακόμα καλύτερη"  συνέχισε..
Υπενθύμισε για όσους έχουν ξεχάσει ότι  ότι η λεωφόρος αυτή ήταν μονοπάτι για ... αίγες
Απλά θέλω να πω ότι οι αποχετεύσεις, ο φωτισμός και όλα τα βοηθητικά προγράμματα ανανεώνονται ολα υπόγεια γιατί σίγουρα ήταν παλαιομένα εδω και 30-40 χρόνια", πρόσθεσε.

"Σχεδόν ένα μήνα πριν εκτελέσετε την κίνηση σε μια από τις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους και πιο πολυσύχναστες λεωφόρους της Σόφιας -. Bul" Black Peak "μετά την επέκταση και τη συνολική ανασυγκρότηση. Εξαιρετικά βαρύ αντικείμενο με την αντικατάσταση όλων σε υπόγεια υποδομή. Αυτοί είναι οικοδόμοι που για πέντε μήνες πάλεψαν.

Βλέπουμε τον πολυσύχναστο δρόμο έτοιμο να περιμένει και το χιόνι, έτσι βλέπουμε πόσο καλά είναι ότι έγινε πολύ νωρίτερα ", δήλωσε με τη σειρά δήμαρχος της Σόφιας Γιορντάνκα Φαντάκοβα.


Ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Μπορίσοφ και οδήγησε την κυβέρνησή του, επειδή η πλήρης χρηματοδότηση του έργου προβλέπεται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ξεκινήσαμε με 7 εκατ. Λεβ που διατέθηκαν και ελπίζω να τελειώσει με 6 εκατ., Το οποίο πρέπει να καταβληθεί στούς κατασκευαστές. Εμείς ως Δήμος Σόφιας  έχουμε πληρώσει αρκετά σοβαρά κονδύλια για την

απαλλοτρίωση. Όλοι γνωρίζουμε τι ήταν εδώ στη λεωφόρο σχολίασε η Δήμαρχος κ. Γιορντάνκα Φαντάκοβα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive