Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΘΑ ΒΡΕΘΕΊ ΈΝΑΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΏΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΠΙΑ ΔΥΣΗ; ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΚαθημερινά βιώνουμε τον τρόπο ζωής μια σαπισμένης Δύσης. Οι γάμοι των ομοφυλοφίλων, το ουδετερόθρησκο κράτος, οι πολυγονεϊκές οικογένειες που δεν γνωρίζει τα παιδί τη μάνα  και η μάνα το παιδί και με ποιόν το έκανε, ο μηδενισμός, η αποεθνικοποίηση ως κυρίαρχη ιδεολογία  κλπ τείνουν να θεωρούνται "προοδευτικά".Επειδή τα αντιμετωπίζουν θετικά η ΗΠΑ, Η Γαλλία, η Γερμανία, η ΕΕ και κομμάτι των σκανδιναβικών κοινωνιών. Στην Ελλάδα η  Εκκλησία μας επαγρυπνεί και κρούει των κώδωνα του κινδύνου δεν βγαίνει όμως να το διαλαλήσει σε όλους τους τόνους και σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας , όπως έκανε ο ανεπανάληπτος  Χριστόδουλος. Τί φοβάστε Μακαριότατε και σεις και  οι δεσποτάδες...
αραγμένοι στους θρόνους της καλοπέρασης  τους ΦΊΛΙΔΕΣ; Πάντοτε υπήρχαν με διάφορες μορφές . Όλοι χάθηκαν στην άβυσσο της λησμονιάς. Δεν σας παραδειγμάτισε ο Μακαριστός Χριστόδουλος, που δεν περνά μέρα που να μη τον μνημονεύουμε; Ξεσηκωθείτε και ξυπνάτε το ποίμνιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive