Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Ο Ηλίας Κασιδιάρης με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρεται στις λεγόμενες Πρέσπες του Αιγαίου και το «μπλόκο» που έχει δεχθεί το κόμμα του.

 Οριστικό: Πρόεδρος ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος στους «Έλληνες» - Στην Α' Αθήνας ο Ηλίας Κασιδιάρης«Οι προσκυνημένοι πανηγυρίζουν το 40% της ΝΔ ,την ώρα που οι Τούρκοι έχουν φτάσει ήδη στα Κύθηρα. Επόμενα βήματα η Χάγη, οι Πρέσπες του Αιγαίου, η συνεκμετάλλευση και η εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων....

Αποδεικνύεται περίτρανα για ποιο λόγο ολόκληρο το Σύστημα συνωμότησε για να μας αποκλείσει παράνομα από τις εκλογές. Όμως δεν είπαμε ακόμα την τελευταία μας λέξη…» έγραψε ο Η.Κασιδιάρης.

3 σχόλια:

  1. ΌΤΑΝ ΈΛΕΓΕ ΨΗΦΑΤΕ
    ΤΟΝ ΨΥΡΙΖΑ
    ΉΤΑΝ ΆΛΛΟ ...?!

    ΣΑΣ
    ΚΑΡΑ! ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ

    ΕΕΕΤΣΑΑΑ! ΜΈΧΡΙ ΝΑ
    ΞΥΠΝΉΣΕΤΕ
    ΑΝ ! ΜΠΟΡΕΊΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να τελειωνουμε με τις παπαριες.Δεν υπαρχουν Πρεσπες Αιγαιου.Στις Πρεσπες παραχωρησαμε ενα ονομα δικης μας περιοχη σε ξενη περιοχη,αντε και βαλαμε το Βορεια[που αν βοηθησουμε τους Βουλγαρους και τους Αλβανους,που θελουν να κομματιασουν τον γειτονα μπορει να μας βγει σε καλο.]Το παραμυθι της μακεδονικης γλωσσας ειναι ηλιθιωδως προβοκατορικο.Εκτος αν οι Μακεδονες ηταν αλλοεθνεις.Παμε Αιγαιο:Δινουμε δικη μας κυριαρχια,δικο μας χωρο και δικο μας εδαφος.Με τους 180[αρθ28 π.2] παει στη Χαγη και ξεπουλαει τα παντα.Οχι μονο στους διπλα αλλα και στον Ραμα.Προσεξτε και την Θρακη που ο Σουλτανος επιμενει να την λεει Δυτικη[γεωγρ.προσδιορισμος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αικ ΣΧΌΛΙΟ

    ΧΑΧΑΧΑΑΑ 🤣🤪
    ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ...
    ΚΑΙ ΓΜ ! ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ...

    ΤΟΝ ΜΠΟΟΟΓΙΙΙΑΑΑ
    ΓΡΉΓΟΡΑ !


    ΟΟΟΑΑΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive