Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΧΑΜΟΣ στη δίκη Φύσσα! – Οδηγός περιπολικού: «Ο Ρουπακιάς μας είπε: «Είμαστε της Χρυσής Αυγής, είμαστε δικοί σας, αλλά μην το πείτε πουθενά.»…!»



Αναστάτωση επικράτησε για λίγα λεπτά στην δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού όταν οι παράγοντες της δίκης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής είδαν στο εδώλιο τον γνωστό κακοποιό Παναγιώτη Βλαστό. Όπως προέκυψε είχε γίνει λάθος...
προγραμματισμός . Έτσι αρχικά στην έδρα ανέβηκαν οι δικαστές που εξετάζουν την υπόθεση του Παναγιώτη Βλαστού και προχώρησαν άμεσα σε διακοπή, μέχρι να γίνει η μεταφορά των κατηγορουμένων στη διπλανή αίθουσα.
Στη συνέχεια στην έδρα ανέβηκε η σύνθεση του δικαστηρίου της Χρυσής Αυγής και ξεκίνησε η εξέταση του αστυνομικού Νίκου Ντάφου , ο οποίος ήταν οδηγός του περιπολικού που οδηγήθηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς αμέσως τη σύλληψη του.
Σύμφωνα με τον μάρτυρα όταν ρώτησαν τον Γιώργο Ρουπακιά γιατί μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα εκείνος απάντησε ότι «την έπεσαν σε κάποιο δικό μας» και συμπλήρωσε «είμαστε της Χρυσής Αυγής, είμαστε δικοί σας αλλά μην το πείτε πουθενά».
Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της εξέτασης του μάρτυρα από τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής με τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων να διαμαρτύρονται για τις ερωτήσεις σχετικά με το αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης λέγοντας πως το » κατηγορητήριο γίνεται πλαστελίνη και δημιουργείται απόλυτη ακυρότητα».
Σε ερώτηση της πολιτικής αγωγής στον μάρτυρα , αν του έχει ξανατύχει να δηλώσει κάποιος την πολιτική του ιδιότητα , όπως ο Ρουπακιάς είπε πως είναι της Χρυσής Αυγής, εκείνος απάντησε καταφατικά λέγοντας : «Ναι, ακόμη και για παράβαση του ΚΟΚ. Μπορεί να λέει κάποιος ότι είναι της κυβέρνησης…».
Από την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης σχολιάστηκε το γεγονός ότι οι δυο αστυνομικοί , πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε εκείνο το βράδυ στον τόπο του εγκλήματος δεν είχαν την ίδια εικόνα για τον ρόλο μελών της Χρυσής Αυγής » Ο συνάδελφος σας δεν αξιολόγησε ότι πρόκειται για τη Χρυσή Αυγή και εσείς την ίδια στιγμή ψάχνατε τη ΧΑ.
Ένας από τους δυο δεν λέει την αλήθεια» είπε ο συνήγορος απευθυνόμενος στον μάρτυρα αστυνομικό με την πρόεδρο να λέει πως θα ανατρέξουν στα πρακτικά για την κατάθεση του δεύτερου αστυνομικού ώστε να διευκρινιστεί τι έχει ειπωθεί.
Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του μάρτυρα η δίκη διεκόπη για τις 9 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive