Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Τα τσιγάρα, τα νομοσχέδια και τα ξενύχτια...

220516 TSIGARA

Αμέσως να τους κατηγορήσουμε τους 
ανθρώπους αντί να είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε και κυβέρνηση και ιατρικούς συμβούλους ταυτόχρονα να ενδιαφέρονται για την υγεία μας και να μας δίνουν πολύτιμες ιατρικές συμβουλές. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι δηλώσεις της Θεοπεφτάτου, ότι αν δεν πίνουμε, δεν καπνίζουμε και δεν πραγματοποιούμε συχνές εξόδους για καφέ δεν έχουμε ουσιαστικό πρόβλημα με τα νέα φορολογικά μέτρα....
Ίσως οι εμπνευστές του νομοσχεδίου να πήραν ιδέες από τον Χρήστο Κυριαζή που έλεγε «τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια», για το καλό μας φροντίζουν οι άνθρωποι και εμείς τους κατηγορούμε. Πέραν όμως του φαιδρού της υπόθεσης οι συγκεκριμένες δηλώσεις μας δείχνουν ξεκάθαρα το πόσο επικίνδυνοι και ανάλγητοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν και πόσο πολύ υπολογίζουν τον ελληνικό λαό που δυστυχώς στήριξε σε αυτούς τις ελπίδες του για έξοδο από την κρίση. Χρειάζεται όμως να έχει κάποιος και απύθμενο θράσος και να μας θεωρεί εντελώς ηλίθιους για να προσπαθεί να μας πείσει ότι οι υπέρογκες αυξήσεις εξαντλούνται μόνον στο αλκοόλ και στα τσιγάρα από την στιγμή που ακριβαίνουν όλα τα βασικά είδη διατροφής και αυξάνεται και η άμεση και έμμεση φορολογία σε συνάρτηση με την μείωση των συντάξεων και των αποδοχών των όποιων εργαζομένων υπάρχουν ακόμα. Όσο για τον περιορισμό στις εξόδους που μας προτείνει η βουλευτής, ας μην μιλούν αυτοί, όλοι τους, που περιόρισαν την ελληνική οικονομία σε καταστήματα εστίασης, νυχτερινά κέντρα και σε καταστήματα μεταπώλησης εισαγόμενων προϊόντων. Γιατί όλοι τους, άλλοι με τις κρατικοποιήσεις και άλλοι με τις παράλογες και χωρίς νόημα, πολλές φορές, απεργίες ευθύνονται για το σημερινό χάλι της ελληνικής οικονομίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive