Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο άρθρο για τη Λέσβο από το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Κα Μόλλη Μαχαίρα


Η Κυρία Μόλλη Μαχαίρα (Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας) από τη Λήμνο με άρθρο που δημοσίευσε στο προσωπικό της ιστολόγιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άξια εκπρόσωπος ακροδεξιών οργανώσεων. Δεν ξέρουμε αν ο νέος Πρόεδρος…

1 σχόλιο:

  1. οι ελληνοφωνες κοταρες παραδιδουν γη και υδωρ στους τουρκαλαδες
    ποσα χρονια φωναζουμε για την τουρκικη εμπορικη-οικονομικη εισβολη και την επικινδυνοτητα (μεταξυ αλλων και των προιοντων τους) που αυτη συνεπαγεται για την πατριδα μας σε ολα τα επιπεδα με μεγιστο στοχο-σκοπο η αυξανομενη οικονομικη επιρροη των τουρκων στο αιγαιο και τα νησια ,θρακη,μακεδονια κλπ...με οτι αυτο συνεπαγεται καθως ολες αυτες οι περιοχες θα περνανε ολοενα και περισσοτερο στην οικονομικη ζωνη-επιρροη-χωρο-ελεγχο της τουρκιας ,οι καραπροδοτες δικοι μας (με πρωτο και καλυτερο τον γιωργακη)ανοιξαν την κερκοπορτα)

    το βρωμικο παιχνιδι των τουρκων,αφιερωμενο σε ολους τους τουρκολαγνους και τα περι ελληνοτουρκικης φιλιας,για τους τουρκους ελληνοτουρκικη φιλια ισοδυναμει με υποταγη σε ολα τα επιπεδα:οικονομικη,εμπορικη,τουριστικη,στρατιωτικη,εδαφικη κλπ...εδω παλι και η σοβαρη καταγγελια για το πως εκτοπιζουν οι τουρκοι σταδιακα και μεθοδευμενα την ελληνικη ακτοπλοια απο το αιγαιο:

    http://www.capital.gr/story/3015442/tourkoi-aktoplooi-ektopizoun-tous-ellines-sto-an-aigaio

    Διαβαστε οσοι μπορειτε το βιβλίο ''Η Θράκη στο μεταίχμιο'' και θα καταλαβετε καλά τι έχουν καταφέρει. Εδική μνεία γίνεται και για τις επιπτώσεις της οικονομικής διείσδυσης-εισβολής των Τούρκων στην πατρίδα μας(και ειδικοτερα στη θρακη) για την οποία κάποιοι πανηγυρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive