Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΟ Θρίλερ στο Παρίσι: Άνδρας ζωσμένος με εκρηκτικά επιχείρησε να μπει σε αστυνομικό τμήμα!

Θρίλερ στο Παρίσι: Άνδρας ζωσμένος με εκρηκτικά επιχείρησε να μπει σε αστυνομικό τμήμα!
Ο τρόμος έχει γίνει λέξη συνώνυμη με τη Γαλλία πια. Ούτε δυο μήνες δεν έχουν συμπληρωθεί από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι με 130 νεκρούς. Και σήμερα, Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, ένα χρόνο μετά το μακελειό στα γραφεία του Charlie Hebdo, σημειώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο που σήμανε συναγερμό και εξέθεσε, ξανά, τις γαλλικές αρχές....

Πυροβολισμοί μπροστά από αστυνομικό τμήμα στο ΠαρίσιΈνας άνδρας, οπλισμένος με μαχαίρι και ειδικό ρομπότ εξετάζει το άψυχο κορμί του για το αν φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά, όπως ανακοίνωσε επισήμως ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζενέβ, επιχείρησε να μπει σε αστυνομικό τμήμα στο 18ο διαμέρισμα.
Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση. Άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Το πτώμα του (ΦΩΤΟ) παρέμεινε μπροστά από την είσοδο του αστυνομικού τμήματος, ώστε ειδικό ρομπότ να εξετάσει αν εκτός από το μαχαίρι είχε και εκρηκτικά. Η περιοχή έχει αποκλειστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive