Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

«Μαριονέτα» του Τόμσεν ο Γεωργίου

Στην ιστορία θα μείνει ως ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε την εκτίναξη του ελλείμματος από το 6,9% στο 15,4%, μια μετατροπή που έβαλε τη χώρα μας στο μνημόνιο.
Στο θυμικό των υφισταμένων του αποτελεί εδώ και χρόνια τον Ελληνα «Τόμσεν», ο οποίος επεβλήθη στην Ελλάδα από το ΔΝΤ. Από την περασμένη Δευτέρα, ο Ανδρέας Γεωργίου περιμένει την αντικατάστασή του στην προεδρία της ΕΛΣΤΑΤ, καθώς η τελευταία πράξη του Γιάνη Βαρουφάκη, πριν παραιτηθεί από υπουργός Οικονομικών, ήταν να προκηρύξει τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Αρχής. Η κόντρα, όμως, που υπάρχει με τους υπαλλήλους της Στατιστικής Υπηρεσίας θα αργήσει πολύ να εκτονωθεί.... 
«Επί των ημερών του, η υπηρεσία μετατράπηκε σε ενός ανδρός Αρχή, αφού με τις συνεχείς παρεμβάσεις στον ιδρυτικό της νόμο καταργήθηκε το συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ, ενώ ο ίδιος ενισχύθηκε σε βαθμό που ακυρώνει την ανεξαρτησία της υπηρεσίας», αναφέρουν οι Νίκος Κλουβάτος και Δημήτρης Τσέπας, μέλη του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ. 
Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive