Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ο Γ.Καρατζαφέρης στο MEGA την Τρίτη 16/6 και ώρα 09:00 π.μ.



Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Καρατζαφέρης σπάει την πολύμηνη σιωπή του και μετά την δικαίωσή του από τη σκευωρία, είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA την Τρίτη 16/6 και ώρα 09:00 π.μ.

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!! Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!Ο ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!Ο ΟΦΣΕρίστας ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!! Ο ΘΕΟΚΑΠΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!!!!!!!! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΑΠΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ!!!!!!!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΛΑ!!!!!ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓ@@@@@ΣΤΟ!!!ΟΥΣΤ!!!!ΕΚΕΙ ΣΤΟ 0,00% ΑΡΚΕΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΦΣΟΡ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΒΡΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟ PSI.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΙΟΙ;;;Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΓΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΓΑΛΑΜ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ;;;ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ;;;ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;;;

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive