Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ "ΞΑΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ" ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΜΕΣΩ ... Γ. ΣΤΥΛΙΟΥ (Βουλευτής Ν.Δ. στην Άρτα). ΒΙΝΤΕΟ


Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα
Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή, μετά από επίθεση του υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στύλιου κατά της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη.
«Θέλετε Κασιδιάρη, θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη, αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης. Ο Στύλιος δεν θα γίνει Κασιδιάρης», είπε, υπονοώντας προφανώς το δημόσιο χαστούκι του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της βουλευτή του ΚΚΕ.  «Εγώ τον έκανα Κασιδιάρη; Κασιδιάρης ήταν από μόνος του. Σαν δεν ντρέπεστε…»...

απάντησε η Λιάνα Κανέλλη, απευθυνόμενη και στους δύο, αφού ο προεδρεύων Γιάννης Δριβελέγκας δεν τον επανέφερε στην τάξη όπως του ζητούσε.
«Εγώ να ντρέπομαι και όχι εσείς που διακόπτετε;», βάζοντας όμως «πάγο» και στον υφυπουργό Παιδείας, και ρωτώντας τον σε έντονο ύφος «κύριε υπουργέ, τι εκφράσεις είναι αυτές;».

Είχε προηγηθεί ερώτηση της Λιάνας Κανέλλη με αντικείμενο την παιδική πείνα και τα παιδιά που λιποθυμούν από πείνα στα σχολεία, με το ΚΚΕ να καταγγέλλει την δαπάνη τριών εκατομμυρίων ευρώ για την διαφήμιση του προγράμματος και όχι για τη δημιουργία δομών ώστε να παρέχεται ένα γεύμα την ημέρα στους μαθητές και τον κ. Στύλιο να υπερασπίζεται την καμπάνια που θέλει να βάλει το… φρούτο στη ζωή των μαθητών.

«Μου ακουστήκατε ως την Μαρία Αντουανέτα», του απάντησε η κ. Κανέλλη, υποστηρίζοντας ότι εδώ τα παιδιά πεινούν και εκείνος μιλά για φρούτα στη διατροφή τους, αντί… παντεσπανιού.

«Εγώ κυρία Κανέλλη πήγα σε δημοτικό στην Αρτα, σε ένα ορεινό χωριό και δεν μεγάλωσα εκεί που μεγαλώσατε εσείς», της είπε ο υπουργός , με την κ. Κανέλλη να λέει πως αν τίθεται ταξικά το θέμα δεν θέλει να κάτσει να ακούσει την απάντηση και να ετοιμάζεται να φύγει από την αίθουσα, υπό τις φωνές του κ. Στύλιου και τη διαβεβαίωση του κ. Δριβελέγκα ότι μπορεί να αποχωρήσει.

Ακολούθησε ο διάλογος περί …Κασιδιάρη, που έκανε έξαλλη την βουλευτή του ΚΚΕ και να βγαίνει στον διάδρομο φωνάζοντας ότι θα φτάσει μέχρι τον Πρόεδρο της Βουλής ή και τον πρωθυπουργό αν χρειαστεί.

Το θέμα έφτασε όντως στον Πρόεδρο της Βουλής, που σε συνομιλία του λίγο αργότερα με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, διαβεβαίωσε ότι στην Διάσκεψη των Προέδρων, καθώς η Ολομέλεια είχε ήδη κλείσει, θα ζητήσει συγγνώμη για αυτά που ακούστηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας, δηλώνοντας την στήριξη του Προεδρείου στην Λιάνα Κανέλλη.

«Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει», είπε, με την κ. Κανέλλη να τον ευχαριστεί, αλλά να δηλώνει ότι δεν καλύπτεται ούτε από τη συγγνώμη του Προέδρου, «στην οποία θα προβεί ως όφειλε», καθώς η υπουργική ιδιότητα και δη αυτή στο υπουργείο Παιδείας δεν είναι θέμα Κοινοβουλίου, όπως είπε.

Θύμισε άλλωστε ότι στις 12 του μήνα έχει την δίκη με τον κ. Κασιδιάρη, του οποίου και βασική υπερασπιστική γραμμή είναι –όπως είπε- ότι είναι ένας πράος άνθρωπος που τον εξαγρίωσε εκείνη, γραμμή που υπερασπίστηκε σήμερα το πολιτικό σύστημα δια του υφυπουργού Παιδείας…

VIDEO-ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΥΛΙΟΣ από realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive