Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Βρε μπάς κι είναι Θεομπαίχτες;; Το Αγιο όρος ο Τσίπρας, ΧΩΡΙΣ θρησκευτική ορκωμοσία η Δούρου, παρόντος του Τσίπρα!!

Πολιτική  ορκωμοσία για την Ρένα Δούρου παρουσία Τσίπρα

Δημοκρατικά και συλλογικά ξεκινάμε να γράψουμε όχι ένα κεφάλαιο, αλλά ένα νέο βιβλίο στην Περιφέρεια με επίκεντρο τον πολίτη και το περιβάλλον», δήλωσε η νέα περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μετά την ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου, στο κλειστό Γυμναστήριο της Δροσόπουλης στα Άνω Λιόσια. Το «παρών» στην ορκωμοσία έδωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας...


ο τ. περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων, καθώς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Έξω από το γυμναστήριο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς έγινε συγκέντρωση κατά της συμμετοχής στο Συμβούλιο μελών της Χρυσής Αυγής, οπαδοί της οποίας βρίσκονταν επίσης εκεί.
Η κα. Δούρου ορκίστηκε με πολιτικό όρκο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου με θρησκευτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive