Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο κ. Αυτιάς -του συγκροτήματος του κ. Αλαφούζου- στηρίζει στην Βάρη- Βούλα- Βουλιαγμένη τον κ. Σ. Πανά ....μαυρίστε τον! ....τον κ. Αυτιά.

Και ο Γιώργος Αυτιάς στηρίζει την υποψηφιότητα Πανά. 24-04-2014...

ΣΧΕΤΙΚΆ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ.
Η «ΔΩΡΕΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΥΛΑΣ

Ενσωματωμένη εικόνα 1
 8 Οκτωβρίου 2013 • ΚΟΣΜΟΣ 
 Βλέπεται μπορεί να είναι "Οικονομικός συντάκτης, αλλά πανω απ όλα είναι άνθρωπος" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter Ο Γιώργος Αυτιάς πέρασε στην ελίτ με τα Golden Boys της δημοσιογραφίας μετακομίζοντας από την Αμφιάλη στη Βούλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Newsbomb». Στην φωτογραφία βλέπετε την έπαυλη των Κάριγκτον της «Δυναστείας» για τον άνθρωπο-αποκούμπι των συνταξιούχων. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, το εν λόγω ανάκτορο πρόκειται να το δωρίσει ο Γιώργος Αυτιάς ως φιλάνθρωπος που είναι στο Δήμο Βούλας για Δημαρχείο. Μετά το δημοσίευμα λοιπόν της «Newsbomb»ο παρουσιαστής θα το παραχωρήσει για Δημαρχείο! Αυτή είναι ακομη μια κοινωνική προσφορά του Γιώργου Αυτιά, ή αλλιώς «το παιδί του λαού». 
Σοβαρότατη καταγγελία για τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Πανά Σπύρο
20140506-131521.jpg
Ο Δήμαρχος κ. Πανάς στο εκλογικό του κέντρο, αγκαλιά με το Δ. Μαυραγάνη και τη σύζυγό του Μαριάνθη Λυκούδη – Μαυραγάνη, πρώην Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Απολλωνία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive