Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ: Και γαμώ τους χρηματισμένους. Ο Μιχελάκης πριν έναν χρόνο!!!

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ -ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ως γνωστόν, αρχές Απριλίου ενεστώτος έτους, προκλήθηκε σάλος, με το νέο, περί χρηματισμού του κατοχικού νεοδημοκράτη υπουργού Ιωάννη Μιχελάκη, από τον χρυσαυγίτη (?) εφοπλιστή Αναστ. Πάλλη!!! Ο ίδιος σάλος, αφορά και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη, η οποία καταγγέλθηκε άμεσα, για.. θάψιμο της δικογραφίας....

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ -ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2  

  === Εν τέλει όπως έμαθα από το Palo,  Στη Βουλή η δικογραφία Μιχελάκη για την υπόθεση Πάλλη!!! και συμπληρώνει χθες:

  - Tην αποκάλυψη ότι έχει έρθει στη Βουλή από τις 30 Απριλίου δικογραφία για τον υπουργό Εσωτερικό Γιάννη Μιχελάκη, έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο Χ. Αθανασίου και απαντώντας σε σχετικές παρατηρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη δικογραφία έχει σταλεί από την Δικαιοσύνη από τις 30 Απριλίου. Ο υπουργός ωστόσο δεν εξήγησε για ποιο λόγο η δικογραφία δεν έχει ακόμα εμφανιστεί στη Βουλή Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία αφορά. καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο κ. Μιχελάκης ως βουλευτής της ΝΔ φέρεται να χρηματίζεται από τον εφοπλιστή Πάλλη ο οποίος ελέγχεται για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, προκειμένου να καταθέτει ερωτήσεις που ενδιέφεραν τον επιχειρηματία.

Κ.ΠΟΥΛ. Από avgi

Ψάχνοντας ως ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ, να δω τι συνέβαινε, ότε ο Μιχελάκης ήταν βουλευτής και φερόμενος κάργα χρηματισμένος, διαπιστώνω ότι ήταν ολίγον από παρθένος και λάβριζε αγρίως κατά των χρηματισμένων συναδέλφων του και μη και σύμπαντος του δημοσίου!!!!! Έφτανε δε και μέχρι του σημείου ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ, πριν από μόλις έναν χρόνο,  να θέτει δύσκολα ερωτήματα περί. χρηματισμού των δημόσιων υπαλλήλων και λειτουργών!!!!!!, στον τότε (ΑΠΡΙΛΙΟ 2013) υπουργό Αντώνιο Μανιτάκη!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Μιχελάκη, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive