Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Δεν προσήλθε στο δικαστήριο ο Μιχάλης Λιάπης. Eξακολουθεί να γράφει στα αχαμνά του τους ΠΑΝΤΕΣ !!



Δεν προσήλθε τελικά στο δικαστήριο ο Μιχάλης Λιάπης, προκειμένου να δικαστεί για τα δύο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος που τον βαρύνουν. Πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται εκτός Αθηνών, γι' αυτό και δεν μπόρεσε να παραστεί στο αυτόφωρο....

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών εκπροσωπείται στην ακροαματική διαδικασία μέσω του δικηγόρου του, ο οποίος ανέφερε κατά την είσοδό του στο κτήριο, πως θα κάνει επίσημη δήλωση μετά την ολοκλήρωση της δίκης και την απόφαση των δικαστών. Η ενέργεια του Μιχάλη Λιάπη να μην δώσει το παρών έρχεται να επιβαρύνει το ήδη αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τη γνωστοποίηση των παραβάσεων στις οποίες υπέπεσε. Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός πως ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί -δηλώνοντας μάλιστα μεταμέλεια- σήμερα που γίνεται η δίκη, επέλεξε να μη δώσει το παρών. Κι όλα αυτά από έναν άνθρωπο, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Μεταφορών και υπήρξε επί σειρά ετών σημαίνον κυβερνητικό στέλεχος.

Ήδη του έχουν επιβληθεί τρία διοικητικά πρόστιμα για το ανασφάλιστο Ι.Χ. με τις πλαστές πινακίδες που οδηγούσε. Πρόκειται για μια υπόθεση που προκάλεσε σάλο στην ελληνική κοινωνία και έντονη αμηχανία στα κυβερνητικά κλιμάκια και ειδικά στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

Η δίωξη του πρώην βουλευτή αφορά στις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας, ενώ τα διοικητικά πρόστιμα σχετίζονται με τη μη ασφάλιση του οχήματος και την ύπαρξη -χωρίς την απαιτούμενη άδεια- κοτσαδόρου στο πίσω μέρος του τζιπ και φιμέ τζαμιών στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive