Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η βλακεία του Κάτσε

KATSEΩς άλλος Κατίδης, ο Εργκίς Κάτσε έκανε την ανοησία να δημοσιεύσει περήφανος στο facebook φωτογραφία του με μπλούζα του UCK και εντός ολίγου έσπευσε, με την ουρά στα σκέλια και με δηλώσεις άγνοιας και μετάνοιας, να εξαφανίσει τόσο τη φωτογραφία όσο και ολόκληρο το λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Προκλήθηκε σάλος και μεγάλες αντιδράσεις σε βάρος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, κυρίως από οπαδούς της ομάδας του. Διότι στην επίμαχη φωτογραφία υπήρχαν απαξιωτικά σχόλια για τη Μακεδονία και υπέρ της «μεγάλης Αλβανίας».
Ο Κάτσε έχει ένα μεγάλο ελαφρυντικό...

Να του «την έστησε» κάποιος άλλος και να δημοσίευσε τη φωτογραφία στο δικό του προφίλ θα ήταν μια ισχυρή δικαιολογία, αλλά εφόσον ίσχυε θα το ξεκαθάριζε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στη διευκρινιστική τοποθέτησή του. Συνεπώς δεν υπάρχει δολιοφθορά.
Να μη γνώριζε τι ακριβώς σημαίνει η στάμπα στο μπλουζάκι που με έπαρση επιδείκνυε, επίσης μοιάζει αστείος ισχυρισμός. Δεν υπάρχει ουδείς στην πατρίδα του, σε ηλικία μαθητή Δημοτικού και άνω, που να μη γνωρίζει τη δράση και την ιδεολογία της συγκεκριμένης οργάνωσης. Συνεπώς, γνώριζε.
Ποιό είναι το μεγάλο του ελαφρυντικό, ώστε να θεωρούνται υπερβολικές οι έντονες αντιδράσεις σε βάρος του και το αίτημα να «απελαθεί» από τον ΠΑΟΚ και τη χώρα;
Η μειωμένη αντίληψη, φυσικά…
Ποιός άνθρωπος, έστω και με νοημοσύνη υπό του μέσου όρου, θα έκανε τέτοια ανοησία; Να είναι διάσημος σε μία πόλη, να έχει εξασφαλισμένη επαγγελματική και κοινωνική υπόσταση, να είναι άνετος και ωραίος και να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση σε βάρος του ίδιου του εαυτού του;
Κάποιοι ούρλιαζαν μέσα στην οργή και τη σύγχυσή τους ότι θα πρέπει να είναι πολύ πιο αυστηρή η τιμωρία του από αυτή στον Κατίδη για το ναζιστικό χαιρετισμό στο ΟΑΚΑ. Να τον αποβάλλουν από την εθνική ομάδα. Μα ο Κάτσε παίζει στην εθνική Αλβανίας!!!
Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Ο Κάτσε πρόσφερε κοινωνικό έργο με την ανοησία του, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι νέοι που με αφορμή το περιστατικό έψαξαν και έμαθαν για το τι εστί UCK.
Ο νεαρός Αλβανός ποδοσφαιριστής δεν προκάλεσε καμία εθνική ζημιά ή προσβολή με την πράξη του. Δεν είναι επικίνδυνος για κανέναν.
Εάν ο ΠΑΟΚ, όπως καλείται από πολλούς οπαδούς του, πρέπει να τον διώξει άμεσα από την ομάδα είναι διότι κινδυνεύει να διατηρεί στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή χαμηλής νοημοσύνης. Εάν οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες κρίνονται χρησιμότερες για την ομάδα από το γεγονός ότι ενεργεί βλακωδώς έξω από το γήπεδο, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος τιμωρίας του από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.
Πολλή αξία δόθηκε, σε κάτι ασήμαντο…
Υ.Γ. Θα ήταν μια πολύ πονηρή και σατανική σκέψη να δημιούργησε επίτηδες τέτοιο πρόβλημα ο Κάτσε για να «τα σπάσει» με τον ΠΑΟΚ και να φύγει για άλλη ομάδα! Μόνο που αν ήταν, θα το έκανε νωρίτερα, όσο υπήρχε μεταγραφική περίοδος. Άσε που για… Κάτσε, τέτοιες έξυπνες ιδέες είναι υπερβολικά παράταιρες.
http://rizopoulospost.com/h-vlakeia-tou-katse/#ixzz2e0w28tW6
Follow us: @RizopoulosPost on Twitter | RizopoulosPost on Facebook

1 σχόλιο:

  1. aparadektos!!!!!k to astio ine oti poli simpatriotes tou xeronte k lene oti kala kani.emis tous aniksame ta spitia mas tous mathame na doulevoun tous ferthikame timia k anthropina k pernoyme to euxaristo tora...!den pistevo oti den iksere,tolaxiston as ixe to tharos na paradexti alla auto theli ... pou den ta exoun!tema simferon ine

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive