Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

«Πλούσιο» το… βιογραφικό των δύο γύφτων αδελφών που πυροβόλησαν με καραμπίνα τον 37χρονο πρωταθλητή body building Μανώλη Καραμανλάκη

Με την ληστεία της 25ης Ιουλίου στα ΕΛΤΑ Νεαπόλεως Βόλου φαίνεται να συνδέονται τα δύο αδέρφια, που το μεσημέρι της Δευτέρας πυροβόλησαν με καραμπίνα τον 37χρονο πρωταθλητή body building Μανώλη Καραμανλάκη, την ώρα που βρισκόταν στο κατάστημα ειδών γυμναστικής που διατηρεί.
Ο αθλητής νοσηλεύεται στην Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Τα ευρήματα της έρευνας των Αξιωματικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, μεταξύ των οποίων και η καραμπίνα, η οποία εντοπίστηκε, μαζί με τις full-face κουκούλες των δραστών μέσα σε τσάντα πλησίον του σπιτιού τους στην περιοχή Μελισσατίκων, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα, που στις 25 Ιουλίου πραγματοποίησαν την ένοπλη ληστεία...
στα ΕΛΤΑ Νεαπόλεως, με λεία 7.200 ευρώ. Αυτό τουλάχιστον καταμαρτυρούν όλα τα στοιχεία, κυρίως όμως η μοτοσυκλέτα με την οποία είχαν τότε διαφύγει. Με την καραμπίνα να έχει σταλεί ήδη για βαλλιστική εξέταση, τα δύο αδέρφια, 27 και 33 ετών, το μεσημέρι της Τρίτης ζήτησαν και έλαβαν από τον Ανακριτή, 48ωρη προθεσμία ώστε να απολογηθούν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του 37χρονου αθλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive