Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Από την Victoria στην Ergo ....καλησπέρα Βασίλη, καλησπέρα Δημήτρη ....καληνύχτα Κ.Α.

Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας CEO της ERGO Ελλάδας και Τουρκίας δήλωσε !
"Αγαπητοί ασφαλισμένοι και φίλοι της Victoria. Σας καλωσορίζουμε στο νέο site της εταιρίας μας και με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 η Victoria, θυγατρική του ομίλου ERGO, υιοθέτησε το εμπορικό όνομα της μητρικής της εταιρίας.
Το νέο μας σήμα εκπροσωπεί τις πολύτιμες αξίες της εμπιστοσύνης της εξυπηρέτησης και της διαφάνειας και φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει την πολύχρονη και επιτυχημένη διαδρομή της εταιρίας μας στην ελληνική αγορά, με τη νέα φιλοσοφία του ομίλου που περικλείεται στη φράση «Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω»......"
[Χωρίς την τηλεοπτική διαφήμιση της Ιδιωτικής ασφάλισης -διαχρονικά- τα κανάλια θα "αγκομαχούσαν" να τα βγάλουν πέρα  ....ιδίως τώρα στις "ισχνές αγελάδες".]
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]
ΣΧΕΤΙΚΆ:
Οι ασθενείς είλωτες και οι αφέντες ξένοι
Της ΔΗΜ. ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ
"Οι Γερμανοί ξανάρχονται και στην Υγεία! Ενα πλήρες σχέδιο για τη μετατροπή του ΕΟΠΥΥ σε έναν ουσιαστικά ανεξάρτητο φορέα που θα αγοράζει υπηρεσίες υγείας από τον ιδιωτικό τομέα, με μειωμένες παροχές στους ασθενείς, χωρίς πολυϊατρεία και μονάδες υγείας, ο οποίος θα ελέγχεται μάλιστα και από ξένους μάνατζερ, προωθεί η ομάδα των Γερμανών εμπειρογνωμόνων με επικεφαλής τον Ράιχενμπαχ (Ομάδα Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα, Task Force)."
Οι Γερμανοί, ο ΕΟΠΥΥ και οι “συνεργάτες”
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive