Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αυτοκτονία σοκ στο Χολαργό: «Είσαι ο τελευταίος που με βλέπει. Κοίτα να δεις τι θα κάνω τώρα»

Μια τραγική είδηση συγκλόνισε το Χολαργό… Ένας νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε με τον πιο φρικτό τρόπο το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Ευριπίδου. Ο 33χρονος πήδηξε από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε με την μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδερφό του. Ο πατέρας του είχε εγκαταλείψει την οικογένειά του εδώ και πολλά χρόνια. Το συγκλονιστικό ήταν ότι εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι του ήταν η μητέρα του...
και ο καλύτερός του φίλος ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που τον είδε.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο αυτόχειρας λίγο πριν κάνει βουτιά θανάτου φέρεται να είπε στον φίλο του. «Είσαι ο τελευταίος που με βλέπει. Κοίτα να δεις τι θα κάνω τώρα».
Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου άνδρα, η οποία όταν άκουσε τα ουρλιαχτά του κόσμου και του φίλου του κατέβηκε στο δρόμο και ήρθε αντιμέτωπη με το χειρότερό της εφιάλτη. Η εικόνα που αντίκρυσε ήταν σοκαριστική.
Το σώμα του άτυχου άνδρα βρισκόταν για αρκετή ώρα στο πεζοδρόμιο καλυμμένο με ένα λευκό σεντόνι μέχρι που στο σημείο κατέφτασε το ΕΚΑΒ, η αστυνομία και ο ιατροδικαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive