Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Εδώ χαρίζεις οτι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται.



Η κοινωνική ευαισθησία όλων μας σε συνδυασμό με την διάθεση για σκληρή δουλειά και επιθυμία για ανιδιοτελή προσφορά και εθελοντικές δράσεις δημιουργήθηκε μία δυναμική δραστήρια ομάδα που συνεχώς αυξάνεται. Δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους οικονομικά αδύναμους και άπορους πολίτες,ανθρώπους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη. 
Εδώ (ΚΛΙΚ) χαρίζεις οτι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται.

2 σχόλια:

  1. - O ΛΑ.Ο.Σ., απαντά με Αποδείξεις καί Πράξεις, ενώ κάποιοι άλλοι ασχολούνται με ΣΟΥΣΙ, ΜΟΥΣΙ καί πολύ ... Μουσαντά υποθέσεις ...

    Όλοι, όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον άνθρωπο τής διπλανής μας πόρτας...

    ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΧΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΑΖΙΣΟΥ ΠΕΧΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙ ΣΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΕΞΥΠΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΒΕΒΕΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ......!!!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΘΑ ΠΑΣ..ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2000~01 ΤΟ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΦΙΛΙΣΕΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΟΟΟΟ ΗΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΖΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ Η'' ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ Η'' ΛΙΓΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΩΧΟΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΗΡΠΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ Η ΚΑΤΣΙΚΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΡΕΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΚΥΡΑΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΕΥΧΕΣ ΔΙΑ ΠΥΡΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΔΩΡΟΕΔΟΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ (Ν.Τ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive